Την Veilside πιστεύω ότι οι περισσότεροι την γνωρίζετε. Είναι η εταιρία που είναι υπεύθυνη για μερικά από τα πιο extreme αλλά και μερικά από τα πιο άσχημα (καλά, δεν νομίζω ότι πιάνει την Mansory) bodykits που έχουνε δει τα ματάκια μας. Αυτή τη φορά όμως παρουσίασε κάτι που μου έκανε εντύπωση –με την καλή έννοια-.

 Στις φωτογραφίες/σχέδια βλέπετε την Mercedes Benz SL65 AMG Black Fortune, μία μετατροπή εμπνευσμένη από την SL65 AMG Black Series με πολλά στοιχεία που την θυμίζουν αλλά και την πινελιά των σχεδιαστών της Veilside. Βασικά αυτή η πινελιά που σας αναφέρω ξεχωρίζει στις φωτογραφίες καθώς είναι τα κομμάτια στο χρώμα του carbon. Αυτό δεν σημαίνει ότι το υπόλοιπο bodykit δεν είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα. Εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, καπό, φτερά, πλαϊνά μαρσπιέ και πίσω αεροτομή είναι όλα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα!

Η Veilside ανακοίνωσε ότι το bodykit θα είναι περιορισμένης παραγωγής, σε μόλις 300 κομμάτια με την τιμή να είναι λίγο πάνω από τα €30.000.

[Πηγή: Veilside]

 • manos

  Μολις ερωτευτηκα..τι αμαξαρα που ειναι η black σε πορτοκαλι και το body kit ειναι ωραιο ουτε πολυ extreme αλλα ουτε και λιγο
    

 • ομορφο για εναν καγκουρα!!!!! αλλα αλλοιωνει τον χαρακτηρα τησ SL !!!

 • αν εξαιρέσεις το πλαινό φτερό…όλο το υπόλοιπο αποτέλεσμα ειναι πολύ όμορφο!!
  όπως οι περισσότερες προτάσεις της veilside!!
  αποδεικνύει ότι τα γιαπώνια ξέρουν να φτιαχνουν κ όμορφα bodykits!!

 • Constantine

  Πολύ πόλεμος το body kit !!!