Ακόμη μια rendering φωτογραφία της Lamborghini Aventador Roadster η οποία θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο στη Γενεύη. Η φωτογραφία είναι δημιουργία του Dan Buzdugan του PS-Garage και πριν από ένα μήνα, μέλος του Teamspeed είχε αναφέρει ότι είδε μια Aventador Roadster στο εργοστάσιο της Lamborghini στην Sant’agata.

Τότε δεν είχε αναφέρει τίποτα παραπάνω για το αυτοκίνητο πέραν του ότι ήταν έτοιμο να περάσει στη παραγωγή, και μάλιστα είναι εντυπωσιακό και ομορφότερο από τα διάφορα renderings που έχουμε δει κατά καιρούς. Ο άνθρωπος ρώτησε για το πως κλείνει η οροφή, αλλά η μόνη απάντηση που πήρε από τους ανθρώπους της Lambo ήταν ότι η αναδιπλούμενη οροφή της είναι κατά πολύ καλύτερη από αυτή της Murcielago Roadster.

Μηχανικά μην περιμένεις σημαντικές αλλαγές, θα φορά τον ίδιο V12 κινητήρα που θα αποδίδει 700 άλογα με 690 Nm ροπής. Με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του 7-ταχυτου αυτόματου κιβωτίου ISR. Το βάρος της ίσως αυξηθεί λόγο του μηχανισμού της οροφής ενώ θα έχει μέση κατανάλωση 18 λίτρα/100 χλμ.

[Πηγή: PS-Garage]