Η Infiniti ετοιμάζει το δικό της GT-R

Σχετικά άρθρα

Το περασμένο καλοκαίρι, ο CEO της Nissan, Carlos Ghosn, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο ίσως η Infiniti να κατασκευάσει την δική της έκδοση του Nissan GT-R και τώρα, ο Francois Bancon, επικεφαλής σχεδιασμού της Infiniti δήλωσε το Βρετανικό Car, ότι σχεδόν έχουνε αποφασίσει να βγάλουν την Infiniti έκδοση του GT-R.

Η πλατφόρμα υπάρχει και ο Bancon δήλωσε ότι είναι κρίμα να χρησιμοποιείται μόνο σε ένα μοντέλο και ότι ήδη εξετάζουν τρεις – τέσσερις προτάσεις του αυτοκινήτου. Ο Bancon συμπλήρωσε ότι αφού πλέον έχουνε παρουσιάσει ένα νέο entry-level μοντέλο, εννοώντας το Etherea, το οποίο θα βγει στη παραγωγή το 2015, ήρθε η ώρα να δημιουργήσουν και μια νέα ναυαρχίδα. Το GT-R της Infiniti θα πρέπει να είναι περισσότερο εκλεπτυσμένο από το Godzilla και η τελική απόφαση θα παρθεί μέσα στα επόμενα 2 με 3 χρόνια. Αν τελικά οι Ιάπωνες αποφασίσουν να το βγάλουν στη παραγωγή, τότε θα πρέπει να το περιμένουμε σε 5 χρόνια από σήμερα.

Το πως θα μοιάζει είναι ακόμη νωρίς να το πούμε, αλλά ο Ghosn είχε δηλώσει ότι πιθανώς θα βασίζεται στο πρωτότυπο Essence που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2009.

[Πηγή: Car]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...