25 σετ ελαστικών για κάθε ομάδα στις δοκιμές της Χερέθ

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι μόνο οι ομάδες που θα δοκιμάσουν διάφορα στα νέα και παλιά (όσοι δεν τα έχουν παρουσιάσει) μονοθέσια, αφού και η Pirelli θα αξιολογήσει τα νέα της ελαστικά. Η ιταλική εταιρεία μάς έχει παρουσιάσει τα νέα της ελαστικά και τους νέους χρωματισμούς, και θα διαθέσει 25 σετ ελαστικών για κάθε ομάδα στις δοκιμές της Χερέθ, δηλαδή 100 σετ για όλες τις φετινές δοκιμές.

Αλλαγές στη σύνθεσή τους έχουν δεχθεί η μαλακή, η μέση και η σκληρή γόμα. Ωστόσο, το προφίλ όλων των ελαστικών θα είναι πιο τετραγωνισμένο. Αυτό γίνεται για να υπάρχει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με το οδόστρωμα, κάτι που σημαίνει μεγαλύτερα επίπεδα πρόσφυσης. Η πίστα της Χερέθ έχει μήκος 4.423 μέτρα, ενώ διαθέτει ποικιλία στροφών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια καλή πίστα για τα μονοθέσια και τα ελαστικά.

Το πρώτο τεστ της νέας σεζόν ξεκινά αύριο, 7 Φεβρουαρίου, και θα έχει διάρκεια 4 ημερών. Εσύ μπορείς να μαθαίνεις τους χρόνους και τα νέα από τις ομάδες μέσα από το AutoBlog.

[Πηγή: Pirelli]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...