Συζητήσεις του Alguersuari με τη McLaren για τη θέση του δοκιμαστή;

Σχετικά άρθρα

Ο Jaime Alguersuari είναι ένας από τους οδηγούς που έχασαν ξαφνικά την αγωνιστική τους θέση, αφού η Toro Rosso επέλεξε ν’ αλλάξει τ’ οδηγικό της δίδυμο για το 2012, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τους Daniel Ricciardo και Jean-Eric Vergne. Φυσικά, το ίδιο συνέβη και για τον Sebastien Buemi, ο οποίος, όμως, είναι δοκιμαστής της μεγάλης αδερφής, Red Bull Racing, για το 2012.

Κάτι αντίστοιχο θέλει να κάνει και ο Ισπανός. Όχι να πάρει τη θέση του πρώην team-mate του, αλλά να γίνει δοκιμαστείς μιας άλλης κορυφαίας ομάδας, της McLaren. Ωστόσο, ο 21χρονος δεν έχει πει ότι είναι η McLaren, αλλά δηλώνει ότι είναι κορυφαία ομάδα.

Μιλάω με μια κορυφαία ομάδα, και υπήρξαν αρκετές συναντήσεις. Όλα έγιναν ξαφνικά, και δεν είχα χρόνο να σκεφτώ, έτσι έμεινα χωρίς θέση.

Ο μικρός, που από φέτος, είναι σχολιαστής στο BBC, ρωτήθηκε για το τι γίνεται με τη McLaren, ωστόσο απάντησε:

Από ‘σάς ακούω πρώτη φορά για τη McLaren. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις. Προς το παρόν, είμαι σχολιαστής στο BBC και δεν ξέρω πώς θα παρακολουθώ τους αγώνες, καθώς θέλω να επιστρέψω στους αγώνες.


[Πηγές: GMM | Photo Copyright: REUTERS/Tim Chong]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...