Video: Με ένα Caterham Supersports στα χιόνια

Σχετικά άρθρα

O συντάκτης του αγγλικού EVO, Henry Catchpole, πήρε ένα Caterham Supersportsκαι το πήγε σε ένα χιονισμένο βουνό της Γαλλίας για να παίξει μαζί του. Το Caterham Supersport 7 αποτελεί την έκδοση δρόμου του αγωνιστικού Caterham Supersport, ζυγίζει 520 κιλά και φορά τον 1600αρη κινητήρα της Ford που αποδίδει 140 άλογα. Μπορεί να μην σου φαίνονται πολλά τα άλογα αλλά είναι ικανά να επιταχύνουν από στάση στα 100 χλμ/ώρα το αυτοκίνητο σε 4.9 δευτερόλεπτα. Πατά πάνω σε 13″ ζάντες με ελαστικά Avon CR500.

Το αυτοκίνητο φορά ελαφρύτερο σφόνδυλο, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, αγωνιστική ανάρτηση, χοντρότερες αντιστρεπτικές, ζώνες 4 σημείων, μπάκετ καθίσματα και νέο πίνακα οργάνων με ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων. Όλα τα παραπάνω κοστίζουν £22.995 στην Αγγλία (€26.000) και όπως καταλαβαίνεις είναι μια αρκετά καλή πρόταση για του λάτρεις αυτών των αυτοκινήτων.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...