Ταχύτεροι στη Μαλαισία, δηλώνει η McLaren

Σχετικά άρθρα

Στο πρώτο Grand Prix της χρονιάς, η McLaren είχε το ταχύτερο μονοθέσιο. Ωστόσο, το Albert Park δε μας δείχνει πάντα την πραγματική ταχύτητα ενός μονοθεσίου, αφού είναι μια πίστα που μπορεί να κρύψει κάποιες αδυναμίες ενός μονοθεσίου, όπως, για παράδειγμα, η ταχύτητα στις γρήγορες στροφές, καθώς δεν έχει πολλές τέτοιες στροφές. Αυτό, όμως, είναι κάτι που αρέσει στη McLaren, διότι οι Βρετανοί πιστεύουν ότι η MP4-27 τα πηγαίνει εξαιρετικά στις γρήγορες στροφές!

Ο Martin Whitmarsh, Πρόεδρος της McLaren Racing, υποστηρίζει ότι στη Μαλαισία, το μονοθέσιό τους θα είναι ακόμα πιο γρήγορο απ’ ο,τι ήταν πριν από μερικές μέρες.

Αν μελετήσουμε προσεκτικά τι κάναμε στις δοκιμές της Βαρκελώνης, ήμασταν αρκετά καλοί στις γρήγορες στροφές. Φαίνεται να είμαστε πιο γρήγοροι στις γρήγορες στροφές, και η Red Bull μάς νικά στις αργές. Έτσι, το να έρθουμε σε μια πίστα σαν την Αυστραλία και να δούμε ότι είμαστε δυνατοί σε σχέση μ’ αυτούς, ήταν αρκετά καλό. Νομίζω ότι η θεωρεία λέει πως θα πρέπει να είμαστε δυνατοί όταν φτάσουμε στην επόμενη πίστα.

Είναι μια πίστα υψηλής ταχύτητας και, βάσει των επιδόσεών μας, θα πρέπει να πιστεύουμε ότι θα είμαστε αρκετά γρήγοροι. Έχουμε πιθανότητες, αλλά ποιος ξέρει. Ας δούμε πώς θα τα πάμε.

Εντελώς διαφορετικό μεταξύ των McLaren και Ferrari, λοιπόν. Οι Ιταλοί περιμένουν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, σε αντίθεση με τους Βρετανούς, που θεωρούν δεδομένο ότι θα είναι πιο γρήγοροι. Για να δούμε, όμως, θα επαληθευτούν τα λόγια τους;

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...