Hamilton: Σίγουρα, μπορώ τον τίτλο

Σχετικά άρθρα

Τι χρειάζεται ένας οδηγός Formula 1, για να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα; Ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο και οδηγικές ικανότητες. Ένα όνομα που μπορώ να σκεφτώ εύκολα είναι ο Lewis Hamilton. Ο Βρετανός έχει οδηγεί ένα εξαιρετικό μονοθέσιο, όπως έδειξε η Αυστραλία, και είναι είναι ένας φοβερός, όπως μας έχει δείξει η καριέρα του.

Ο Πρωταθλητής του 2008 δεν είναι πολύ καλή απόδοση στον πρώτο αγώνα, κάτι που παραδέχεται κι ο ίδιος, αλλά τονίζει ότι ήταν μια κακή μέρα, καθώς κι ότι, σίγουρα, μπορεί να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο.

Ξέρω ότι έχω ένα αυτοκίνητο, με τ’ οποίο μπορώ, σίγουρα, να διεκδικήσω το πρωτάθλημα. Το απέδειξε ο Jenson. Είχε έναν φανταστικό αγώνα και, σίγουρα, είναι μια καλή αρχή, καθώς και οι δύο τερματίσαμε στο βάθρο και στους βαθμούς. Θα είναι μια “κλειστή” σεζόν, διότι η Red Bull είναι τρομερά γρήγορη. Μπορούμε ακόμα να επιτεθούμε, αλλά το να ξεκινάμε μπροστά, είναι πολύ καλό.

Όσο για ‘μένα, αισθάνομαι ότι βαδίζω προς τον τίτλο. Ποτέ δεν αισθανόμουν πιο έτοιμος. Ήμουν έτοιμος για την Κυριακή, απλά δεν έγιναν κάποια πράγματα όπως θα ήθελα.

Επιπλέον, ο “Billion Dollar Man” δηλώνει ότι καλό είναι να προσέχουν τους αντιπάλους, διότι τα πράγματα είναι διαφορετικά στον αγώνα απ’ ό,τι στις κατατακτήριες.

Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός, διότι ακόμα και η Ferrari ήταν γρήγορη στον αγώνα. Όσον αφορά τη Red Bull, φαίνεται να έχουν λιγότερα φθορά στα ελαστικά τους, ίσως. Έτσι, είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Στις κατατακτήριες, ήμασταν τρομερά γρήγοροι και ανταγωνιστικοί, αλλά αυτοί ήταν τρομερά γρήγοροι στον αγώνα. Είναι ακόμα μια υπολογίσιμη δύναμη. Υποθέτω ότι είμαστε πολύ λίγο μπροστά, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Ο 27χρονος ξέρει ότι μπορούσαν να κάνουν το 1-2 στον προηγούμενο αγώνα, κάτι που θέλει να κάνουν πολλές φορές μέσα στη σεζόν, ξεκινώντας από το επόμενο Grand Prix.

Θα κοιτάξουμε το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα 1-2, αλλά το ‘χουμε. Είμαστε τουλάχιστον όσο γρήγορη είναι η Red Bull. Η Μαλαισία θα πρέπει να είναι μια πίστα που θα είμαστε ξανά γρήγοροι. Ας ελπίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το 1-2 εκεί.


[Πηγές: Telegraph | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr