Vettel: Πιο κοντά στη McLaren, ήμασταν ανέτοιμοι στην Αυστραλία

Σχετικά άρθρα

Αντεπίθεση ετοιμάζει η Red Bull, όπως δηλώνει ο Sebastian Vettel. Ο Γερμανός γνωρίζει καλά ότι έχει μια εξαιρετική ομάδα σχεδιαστών και μηχανιών για το μονοθέσιό του, καθώς κι ότι ο ίδιος είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς του αθλήματος. Στον πρώτο αγώνα, η RB8 δεν είχε την ταχύτητα της MP4-27, έτσι ο Πρωταθλητής δεν κατάφερε να έχει ανάλογο ξεκίνημα με πέρυσι.

Όμως, ο 24χρονος υποστηρίζει πως πριν από μία εβδομάδα, η ομάδα του δεν ήταν τόσο έτοιμη όσο η McLaren, αλλά εμφανίζεται σίγουρος πως η διαφορά από τη βρετανική ομάδα θα μειωθεί.

Στην Αυστραλία, ουσιαστικά, είχαμε ένα εργοτάξιο, ενώ το σπίτι της McLaren είχε τελειώσει πριν από καιρό. Έτσι, η δεύτερη θέση δεν είναι και τόσο άσχημη.

Ο Seb δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος από τις δοκιμές της Παρασκευής, αλλά πιστεύει ότι είναι πιο κοντά στους Βρετανούς απ’ ό,τι ήταν πριν από μία εβδομάδα.

Η McLaren είναι πολύ δυνατή. Δεν έχω δει τις μεγάλες αποστάσεις, αλλά νομίζω ότι είμαστε πιο κοντά στον τομέα αυτό, έτσι θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά.

Για να δούμε μπορεί ο δις Πρωταθλητής θα μπορέσει να τα βάλει με τους Πρωταθλητές της McLaren; Κανένας δεν είναι βέβαιος για τη σωστή απάντηση…

[Πηγές: GMM, ESPNF1 | Photo Copyright: PAUL CROCK/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...