Αντεπίθεση ετοιμάζει η Red Bull, όπως δηλώνει ο Sebastian Vettel. Ο Γερμανός γνωρίζει καλά ότι έχει μια εξαιρετική ομάδα σχεδιαστών και μηχανιών για το μονοθέσιό του, καθώς κι ότι ο ίδιος είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς του αθλήματος. Στον πρώτο αγώνα, η RB8 δεν είχε την ταχύτητα της MP4-27, έτσι ο Πρωταθλητής δεν κατάφερε να έχει ανάλογο ξεκίνημα με πέρυσι.

Όμως, ο 24χρονος υποστηρίζει πως πριν από μία εβδομάδα, η ομάδα του δεν ήταν τόσο έτοιμη όσο η McLaren, αλλά εμφανίζεται σίγουρος πως η διαφορά από τη βρετανική ομάδα θα μειωθεί.

Στην Αυστραλία, ουσιαστικά, είχαμε ένα εργοτάξιο, ενώ το σπίτι της McLaren είχε τελειώσει πριν από καιρό. Έτσι, η δεύτερη θέση δεν είναι και τόσο άσχημη.

Ο Seb δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος από τις δοκιμές της Παρασκευής, αλλά πιστεύει ότι είναι πιο κοντά στους Βρετανούς απ’ ό,τι ήταν πριν από μία εβδομάδα.

Η McLaren είναι πολύ δυνατή. Δεν έχω δει τις μεγάλες αποστάσεις, αλλά νομίζω ότι είμαστε πιο κοντά στον τομέα αυτό, έτσι θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά.

Για να δούμε μπορεί ο δις Πρωταθλητής θα μπορέσει να τα βάλει με τους Πρωταθλητές της McLaren; Κανένας δεν είναι βέβαιος για τη σωστή απάντηση…

[Πηγές: GMM, ESPNF1 | Photo Copyright: PAUL CROCK/AFP/Getty Images]