Hamilton: Βελτίωση στις αργές στροφές και τα pit stops

Σχετικά άρθρα

Κανένα μονοθέσιο δεν είναι τέλειο, όπως και καμία ομάδα. Κάθε αυτοκίνητο έχει πλεονεκτήματα και αδυναμίες, έτσι και η MP4-27, που είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Το αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί από τον Paddy Lowe και την ομάδα του, αλλά υστερεί στις αργές στροφές, σύμφωνα με τον Lewis Hamilton.

Ο Βρετανός, που είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, τονίζει ότι το μονοθέσιό του είναι ταχύτατο στον έναν γύρο, μα χρειάζεται βελτίωση στον αγωνιστικό ρυθμό, στις αργές στροφές και τα pit stops.

Στις κατατακτήριες, είμαστε πολύ γρήγοροι, αλλά πρέπει να γίνουμε ταχύτεροι στον αγώνα. Η αεροδυναμική μας πίεση στις χαμηλές στροφές πρέπει να βελτιωθεί. Αν φέρουμε κάποιες βελτιώσεις στο μονοθέσιο και ίσως και τα pit stops, τότε θα γίνουμε λίγο καλύτεροι. Θα έχουμε κάποιες αναβαθμίσεις, ελπίζω. Θα δουλέψω με τα παιδιά, για να δούμε να μπορούμε να έχουμε κάποιες αναβαθμίσεις, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε με τα παιδιά, ειδικά στον αγώνα.

Μπορείς στους δύο πρώτους αγώνες, ο “Billion Dollar Man” ξεκίνησε από την pole position, αλλά και στις δύο περιπτώσεις, τερμάτισε στην 3η θέση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Fernando Alonso. Ο 27χρονος είναι σίγουρος ότι αυτό θ’ αλλάξει.

Σίγουρα, αισθάνομαι ότι κάποια πράγματα δε γίνονται με τον τρόπο που θέλω. Στην Αυστραλία, το Αυτοκίνητο Ασφαλείας δεν ήταν καλό για ‘μένα, και στη Μαλαισία, στο πρώτο pit stop, ήμουν άνετα στην πρωτοπορία. Επίσης, μετά. υπήρχε πρόβλημα στο να μπει το πίσω δεξί ελαστικό, στη συνέχεια είχα πρόβλημα με το εμπρός δεξί ελαστικό. Έτσι, είναι λίγο ατυχές, αλλά θα ‘ρθεί η ώρα μου, είμαι σίγουρος.


[Πηγή: Guardian | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα