Η McLaren θέλει (και μπορεί) να βελτιώσει την MP4-27

Σχετικά άρθρα

Η MP4-27 είναι, ίσως, το ταχύτερο μονοθέσιο, του grid αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η McLaren δεν πιέζει σκληρά γι’ αναβαθμίσεις. Το βρετανικό μονοθέσιο, στα δύο πρώτα Grands Prix, δεν είχε αντίπαλο στον έναν γύρο, όμως η ανταγωνιστικότητά του είναι ελαφρώς μειωμένη στους αγώνες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και πάλι άκρως ανταγωνιστική.

Όλα αυτά δεν λένε κάτι στους τεχνικούς του Woking, οι οποίοι δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ταχύτητα του μονοθεσίου τους. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της McLaren Racing, Martin Whitmarsh, οι αναβαθμίσεις είναι αναγκαίες, αλλά τονίζει ότι τις έχουν.

Η 150ή pole θα ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την ομάδα, αλλά πολλά μπορούν να γίνουν μέχρι τότε. Η Κίνα έρχεται μετά από 3 εβδομάδες κενό, και όλες οι ομάδες θα πιέσουν, για να βελτιώσουν τα μονοθέσιά τους, όπως θα κάνουμε κι εμείς, και είναι τόσο απλό: αν κάποιος βελτιώσει το μονοθέσιό του περισσότερο απ’ ό,τι εμείς, μπορεί να είναι ταχύτερος από ‘μάς στην Κίνα.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να βελτιώσουμε το αυτοκίνητό μας, πρέπει να βρούμε βελτιώσεις, και ευτυχώς τις έχουμε. Μένει να δούμε αν θα είναι αρκετές, αλλά νομίζω ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα του έχουμε σχεδιάσει μαζί.

Οι Βρετανοί είναι είναι γνωστοί για την εξελικτική τους ικανότητα εντός της σεζόν, ειδικότερα αν έχουν από την αρχή ένα γρήγορο αυτοκίνητο. Θα δούμε τι θα κάνουν φέτος…

[Πηγή: Sky Sports F1 | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...