Σχέδιο αντεπίθεσης από τη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Όταν είσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι λογικό να μην παραδώσεις αμαχητί τον τίτλο σου, ειδικά αν έχουν περάσει μόνο δύο αγώνες και πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα για τη Red Bull Racing. Η RB8 δεν ήταν το ταχύτερο μονοθέσιο στα δύο πρώτα Grands Prix, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει στα επόμενα, καθώς, σύμφωνα με τον Helmut Marko, αγωνιστικό σύμβουλο της ομάδας, η Red Bull έχει σχέδιο αντεπίθεσης, το οποίο περιλαμβάνει την εξαφάνιση των λαθών και τη λύση των προβλημάτων.

Στη Μαλαισία, πήγαν αρκετά πράγματα στραβά. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν μαζί. Αλλά, έχουμε σχέδιο για το πώς θα το καταφέρουμε στην Κίνα, για να λύσουμε τα προβλήματά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε αργά ή γρήγορα. Φυσικά, αυτό κάνει τα πράγματα πιο συναρπαστικά, αν και δεν είναι τόσο εύκολο για ‘μάς.

Στην Κίνα, είναι σίγουρο πως θα δούμε αναβαθμίσεις από κάποιες ομάδες, όπως η McLaren και η Ferrari, ενώ δεν ξέρουμε αν το ίδιο θα κάνει και η RBR.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...