Νομίζεις πως η Formula 1 μπορεί να είναι το Α και το Ω για έναν οδηγό και Παγκόσμιο Πρωταθλητή του καλύτερου μηχανοκίνητου αθλήματος του πλανήτη; Φαίνεται πως κάνεις λάθος, αφού, ο Kimi Raikkonen τονίζει ότι αυτό δε συμβαίνει, τουλάχιστον στη δική του περίπτωση, παρόλο που για ‘μάς είναι όνειρο να κάνουμε ακόμα και έναν γύρο μ’ ένα κανονικό μονοθέσιο της Formula 1! Ας δούμε τι δήλωσε ο “Iceman”:

Μ’ αρέσει αυτό που κάνω­, αυτό είναι αρκετό. Δε με νοιάζει αν κάποιος λέει ότι το κάνω καλά ή όχι. Ωστόσο, είναι απογοητευτικό ότι είσαι μόνο δεύτερος. Ποιος ξέρει τι θα συμβεί στον επόμενο αγώνα. Είμαι εδώ μόνο για να τρέχω. Μπορώ να κάνω και χωρίς τις άλλες βλακείες. Αν δεν αφαιρέσετε τα μονοθέσια της Formula 1, δε θα ήμουν εκεί. Η Formula 1 δεν παίζει κανέναν ρόλο στην προσωπική μου ζωή. Έχω μια πραγματική ζωή! Νομίζω ότι για πολλούς, η ζωή τους είναι η Formula 1. Για ‘μένα, δεν είναι.

Δηλώσεις που δεν διαβάζεις συχνά, ειδικά από έναν τόσο μεγάλο όνομα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αλλά, ο Kimi είναι ένα ιδιαίτερος χαρακτήρας, συνεπώς τα πράγματα είναι διαφορετικά στη συγκεκριμένη περίπτωση…

[Πηγή: Bild am Sonntag | Via: ESPNF1 | Photo Copyright: Lorenzo Bellanca/LAT Photographic/Lotus F1 Team]