Ένα τέλειο μονοθέσιο δεν έχει το παραμικρό μειονέκτημα. Επειδή, όμως, δεν υπάρχουν τέλεια μονοθέσια, το καθένα έχει κάποια μειονεκτήματα. Όσον αφορά τη W03 της Mercedes, υστερεί στις γρήγορες στροφές, αφού, σύμφωνα με τον Nico Rosberg, το αυτοκίνητό του χρειάζεται βελτίωση στις στροφές μεγάλης ταχύτητας. Ο Γερμανός, που στο Κινεζικό Grand Prix πήρε την πρώτη του νίκη, δηλώνει, επίσης, ότι οι άνθρωποι του Brackley έχουν πολλή δουλειά να κάνουν, ώστε να κάνουν το “Ασημί Βέλος” ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε, φυσικά, και πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιό μας στις γρήγορες στροφές. Αλλά, γενικά, είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο που κάναμε αυτή την εβδομάδα στο Mugello. Ήταν ένα καλό πρόγραμμα για ‘μάς, και ήμουν σε θέση να κάνω πολλά χιλιόμετρα σ’ αυτή την εκπληκτική πίστα. Μάθαμε πολλά για τη διαχείριση των ελαστικών, κι αυτό θα μας βοηθήσει για τον επόμενο αγώνα, στη Βαρκελώνη.

Επιπλέον, ο Γερμανός ανυπομονεί για το Ισπανικό Grand Prix, για τ’ οποίο δήλωσε:

Είμαι, πραγματικά, ανυπόμονος για το επόμενο Σαββατοκύριακο και το γεγονός ότι θα τρέξουμε ξανά στην Ευρώπη. Είναι μοναδικά να ερχόμαστε σε μία πίστα που έχουμε κάνει τόσους πολλούς γύρους στις χειμερινές δοκιμές, ωστόσο το Σαββατοκύριακο, θα υπάρχει μια διαφορετική πρόκληση.


[Πηγές: Apex, Mercedes AMG]