Μετά από τη διάψευση του Mark Webber, ήρθε η σειρά της Red Bull Racing να διαλύσει τις φήμες γι’ αντικατάσταση του Felipe Massa από τον δεύτερο οδηγό της, μέσω του Προέδρου της, Christian Horner, ο οποίος τονίζει ότι δεν υπάρχουν λόγοι φυγής του Webber από την αυστριακή ομάδα, καθώς ο Αυστραλός είναι ευτυχισμένος στη Red Bull.

Κάθε άνοιξη, φαίνεται να είναι συνηθισμένο ο Mark να πηγαίνει στη Ferrari. Δε φοράει κόκκινες φόρμες. Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο, σχεδόν κάθε οδηγός στο pit lane έχει συνδεθεί δίπλα με τον Fernando για την επόμενη σεζόν, αλλά είμαστε επικεντρωμένοι στους εαυτούς μας. Ο Mark απολαμβάνει να είναι μέσα στην ομάδα, είναι χαρούμενος εδώ, και είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του. Αργότερα μέσα στη χρονιά, θα καθίσουμε να μιλήσουμε για το μέλλον, όπως κάναμε και τις προηγούμενες χρονιές.

Είναι κάτι για τ’ οποίο θα μιλήσουμε αργότερα. Δε έχει γίνει καμία συζήτηση. Νομίζω ότι ο Mark είναι χαρούμενος που βρίσκεται εδώ, είναι σε μια δυνατή θέση εδώ, αλλά είναι αναπόφευκτο αυτό το μέρος της φημολογίας. Ο Mark έχει οδηγήσει πολύ καλά στους πρώτους αγώνες. Έχει προσαρμοστεί στο μονοθέσιο, εμφανίστηκε με μια διαφορετική προσέγγιση φέτος, κάτι που δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Τέσσερις τέταρτες θέσεις! Προφανώς, θα ήθελε να τον βλέπαμε στο βάθρο, αλλά οι βαθμοί είναι ζωτικής σημασίας και έχει οδηγήσει πολύ δυνατά. Σίγουρα, μπορεί να είναι πολύ δυνατός φέτος.

Ο Βρετανός ανέφερε, τέλος, πως ο ανταγωνισμός με τον Sebastian Vettel είναι καλός και για τους δύο, αφού ο καθένας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός, ώστε να νικήσει τον άλλον, αν και αυτός ισχύει περισσότερο για τον Webber, συμπληρώνω εγώ.

Νομίζω ότι είναι καλό να πιέζει ο έναν τον άλλον, βγάζει τον καλύτερο εαυτό του Sebastian, επίσης. Θέλεις καλούς team-mate, ώστε να κρατήσεις την αύξηση του επιπέδου. Υπάρχει μια καλή δυναμική μεταξύ των δύο· πιέζουν ο ένας τον άλλον σκληρά, κάτι που είναι το επιθυμητό.


[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: REUTERS/Giampiero Sposito]