Προσφορές Renault

Σχετικά άρθρα

Η αντιπροσωπεία της Renault στη χώρα μας ανακοίνωσε νέες προσφορές σε όλα τα μοντέλα της τα οποία διαθέτουν 5 χρόνια εγγύηση. Αναλυτικά το νέο Twingo ξεκινά από τα από €8.960 (η τιμή συμπεριλαμβάνει όφελος απόσυρσης). Επιπλέον η πλούσια έκδοση 1.2 76hp Dynamic του απερχόμενου Twingo προσφέρεται με όφελος €1.250. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα.

Το Clio ξεκινά από τις €9.990 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης). Για τις περισσότερες εκδόσεις Clio ισχύει μέγιστο όφελος έως €2.190 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το μέγιστο όφελος απόσυρσης). Για τις 5θυρες εκδόσεις 1.2 More 75hp & 1.2 More 75hp με το πακέτο Energy (Αυτόματος Κλιματισμός, Ζάντες αλουμινίου 15″Έντονα φιμέ πίσω και πλευρικά τζάμια, Πίσω αεροτομή)  ισχύει όφελος €500 (για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα).

Η 5-θυρη έκδοση του Megane στην έκδοση 1.4 Energy 130hp προσφέρεται με όφελος έως €2.460 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης). Ισχύει επιπλέον όφελος €500 για περιορισμένο αριθμό σε απόθεμα της έκδοσης 1.4 Energy 130hp.

Το Megane Coupe στην έκδοση 1.5 Energy 110hp με τον οικονομικό diesel κινητήρα και μικτή κατανάλωση 4,1 lt/100km προσφέρεται με όφελος έως €2.900 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Το Megane Coupe Cabriolet ξεκινά από τα €23.930 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης). Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, το Megane Coupe Cabriolet προσφέρεται με μέγιστο όφελος έως €2.460 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Το ανανεωμένο Scenic ήρθε με ακόμη πιο κομψό design, άνετο και ευρύχωρο εσωτερικό, δυναμικούς και οικονομικούς κινητήρες (κινητήρας βενζίνης Energy 1.2 TCe 115hp με μικτή κατανάλωση 5,9lt/100km και diesel Energy 1.6 dCi 130hp με μικτή κατανάλωση 4,4lt/100km) και χρήσιμη τεχνολογία αιχμής (σύστημα Visio για άνεση και ασφάλεια στον δρόμο, σύστημα Hill Start Assist για διευκόλυνση του οδηγού, έγχρωμη οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών για άμεση πληροφόρηση, φώτα ημέρας LED).

Επιλέγοντας την έκδοση Expression από €16.740 (συμπεριλαμβάνεται το όφελος απόσυρσης) οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν και από τα δωρεάν πακέτα εξοπλισμού (Family ή Easy pack) αξίας €700!

Αναλυτικά το Family Pack περιλαμβάνει:

  • Αερόσακοι οροφής
  • Οπτική ειδοποίηση για την πρόσδεση ζώνης του συνοδηγού και οπτική ειδοποίηση για τις πίσω ζώνες ασφαλείας
  • Ενσωματωμένα αλεξήλια στα παράθυρα των πίσω θέσεων
  • Φώτα στις εμπρός και πίσω πόρτες, φώτα ανάγνωσης στην 1η & 2η σειρά καθισμάτων, εσωτερικός καθρέπτης επιτήρησης των παιδιών

Αναλυτικά το Easy Pack περιλαμβάνει:

  • Συρόμενη κεντρική κονσόλα με υποβραχιόνιο και αποθηκευτικό χώρο
  • Ηλεκτρικό χειρόφρενο

Για τις εκδόσεις Dynamic και Privilege η Renault προσφέρει όφελος €500. Επιπλέον, η diesel έκδοση 1.5 Dynamic100hp  του απερχόμενου Scenic με μικτή κατανάλωση 4,9lt/100km προσφέρεται για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα με €20.820 (συμπεριλαμβάνεται προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Το νέο 7θέσιο Grand Scenic είναι διαθέσιμο με δυναμικούς και οικονομικούς κινητήρες (κινητήρας βενζίνης Energy 1.2 TCe 115hp με μικτή κατανάλωση 5,9lt/100km και diesel Energy 1.6 dCi 130hp με μικτή κατανάλωση 4,4lt/100km) και χρήσιμη τεχνολογία αιχμής (σύστημα Visio για άνεση και ασφάλεια στον δρόμο, σύστημα Hill Start Assist για διευκόλυνση του οδηγού, έγχρωμη οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών για άμεση πληροφόρηση, φώτα ημέρας LED) από €19.040 (συμπεριλαμβάνεται προσφορά Renault €500 και το όφελος απόσυρσης).

Επιπλέον, η diesel έκδοση 1.6 Dynamic 130hp του απερχόμενου Grand Scenic με μικτή κατανάλωση 4,4lt/100km προσφέρεται για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα με €23.520 (συμπεριλαμβάνεται προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Το Fluencε ξεκινά από τα €14.380 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, το Fluence προσφέρεται με μέγιστο όφελος έως €2.890 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Το επιβατικό Kangoo ξεκινά από τα €13.890 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης). Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, το Kangoo προσφέρεται με μέγιστο όφελος έως €2.800 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Το επιβατικό Trafic με τον Euro5 κινητήρα, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 9 άτομα με αρχική τιμή από €28.600 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης). Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, το Trafic προσφέρεται με μέγιστο όφελος έως  €4.800 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Το ημιφορτηγό Kangoo Express Euro5 ξεκινά από €13.860 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης). Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, το Kangoo Express προσφέρεται με μέγιστο όφελος έως €2.480 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Τέλος το νέο Trafic Van Euro5 ξεκινά από τα €22.520 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης). Χάρη στις ανοιξιάτικες προσφορές της Renault, το Trafic Van προσφέρεται με μέγιστο όφελος έως €3.450 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

[Πηγή: Renault]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...