Αερόσακος τραυματίζει σοβαρά οδηγό ενός Hyundai Elantra

Σχετικά άρθρα

Τα χαρακτηριστικά της παθητικής ασφαλείας, όπως οι αερόσακοι, υποτίθεται υπάρχουν για να σώζουν από τυχόν τραυματισμούς σε ενδεχόμενη περίπτωση σύγκρουσης. Όμως, ένας οδηγός ενός 2012 Hyundai Elantra είχε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν ο πλευρικός αερόσακος του αυτοκινήτου, τύπου κουρτίνας, του τραυμάτισε σοβαρά το αυτί.

Σύμφωνα με την Detroit Free Press, το περιστατικό συνέβη στις 7 Απριλίου όταν κατά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου και το άνοιγμα του αερόσακου παρέσυρε και ένα μεταλλικό βραχίωνα που είχε σαν αποτέλεσμα μια σοβαρή πληγή στο αυτί του οδηγού.

Η Εθνικής Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας (NHTSA) ερευνά την υπόθεση, αλλά δεν έχει ακόμη εκδώσει κάποια ανάκληση. Η Hyundai από την πλευρά της, επιμένει το περιστατικό ήταν μεμονωμένο και ότι δεν έχει λάβει παρόμοιες αναφορές από άλλους οδηγούς.

[Πηγή: Freep]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...