Ο Alonso θέλει έναν καλύτερο team-mate, τονίζει ο Prost

Σχετικά άρθρα

Στο Grand Prix του Μονακό βρίσκονται πολλές διασημότητες, μεταξύ των οποίων και ο Alain Prost, 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 (1985, 1986, 1989, 1993), ο οποίος μίλησε στην ισπανική AS. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας έκανε αρκετές ερωτήσεις στον “καθηγητή”, ενώ μία απ’ αυτές αφορούσε τον μελλοντικό team-mate τού Fernando Alonso, αφού όλα δείχνουν ότι ο Felipe Massa θα εγκαταλείψει το Maranello στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο 57χρονος δήλωσε πως ο Ισπανός χρειάζεται έναν καλύτερο team-mate, όμως όχι έναν κορυφαίο οδηγό, καθώς ο “El Nano” είναι αρκετός.

Η Ferrari είναι μια μοναδική ομάδα. Ένας νέος team-mate του Alonso είναι ένα περίπλοκο ζήτημα, καθώς είναι τόσο δυνατός οδηγός. Γι’ αυτούς, πιστεύω ότι είναι καλύτερο να μην έχουν δύο κορυφαίους οδηγούς. Ειλικρινώς, δε γνωρίζω αν είναι καλύτερο να πάρουν έναν νέο ή έναν πιο έμπειρο οδηγό. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να έχουν δύο κορυφαίους οδηγούς, διότι ήδη έχουν το νούμερο ένα, με τον Alonso.

Ο Γάλλος αναφέρθηκε με εξαιρετικά λόγια για τον δις Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος ανήκει, αναμφίβολα, στους καλύτερους οδηγούς τού πλανήτη και της Formula 1.

Πάντα, μα πάντα, είναι πολύ καλός, και αυτό είναι χαρακτηριστικό του. Κάποιες φορές, το αυτοκίνητό του είναι καλύτερο· άλλες φορές, δεν είναι τόσο καλό, αλλά, πάντα, είναι στους βαθμούς και ποτέ δεν αποτυγχάνει. Σ’ ένα τέτοιο πρωτάθλημα όπως αυτό, με τόση ισότητα, αυτό είναι πολύ σημαντικό.


[Πηγή: AS | Photo Copyright: AP Photo/Alexander Zemlianichenko Jr.]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr