Vettel: Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από τη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχει σεζόν που οι φήμες να μη θέλουν τον Sebastian Vettel να φορέσει την κόκκινη φόρμα. Πριν από λίγες ημέρες, ο Γερμανός διέψευσε τους ισχυρισμούς των βρετανικών εφημερίδων The Independent και Sunday Times, που τον ήθελαν να υπογράφει προσύμφωνο με τον ομάδα τού Maranello για το 2014, ενώ τώρα, δηλώνει ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του μακριά από τη Red Bull, καθώς η αυστριακή ομάδα βρίσκεται στο πλευρό του σχεδόν για όλη του την καριέρα.

Φορώ ένα κράνος της Red Bull σχεδόν σε όλη μου την καριέρα. Είναι δύσκολο να φανταστείς μια διαφορετική ζωή αν είσαι τόσο συνηθισμένος. Είναι σαν να είσαι 18 ή 19 ετών και να φεύγεις από το οικογενειακό σπίτι. Είναι πολύ χαρούμενος εδώ και δε θέλω να πάω πουθενά αλλού.

Ο Γερμανός Πρωταθλητής μίλησε και για το φετινό πρωτάθλημα, τ’ οποίο είναι πολύ “κλειστό”.

Ο κόσμος θυμάται μόνο τις νίκες μας, αλλά ξεχνά πόσο δύσκολες ήταν συχνά. Ναι, έχουμε κερδίσει μερικούς αγώνες που δεν είχαμε το καλύτερο πακέτο. Φέτος, υπάρχουν πολύ περισσότεροι υποψήφιοι νικητές απ’ ό,τι πριν. Συνεπώς, το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε περισσότερους βαθμούς σε όλους τους αγώνες.


[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα