Στήριξη Button σε Schumacher

Σχετικά άρθρα

Το 1/3 της φετινής σεζόν ήταν και για τον Michael Schumacher, καθώς ο Γερμανό έχει πάρει μόλις 2 βαθμούς στους πρώτους 6 αγώνες, κάτι που οφείλεται στα προσωπικά λάθη και σε κάποια ζητήματα αξιοπιστίας της W03. Ως εκ τούτου, ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει δεχθεί κριτικά για το κακό ξεκίνημα. Ωστόσο, ο 43χρονος έχει και υποστηρικτές, μεταξύ των οποίων είναι και ο Jenson Button.

Ο οδηγός της McLaren τονίζει ότι ο Schumi έχει πετύχει πάρα πολλά στην καριέρα του, τα οποία -λανθασμένα- ξεχνά ο κόσμος, αφού επικεντρώνεται στο να ασκεί μόνο κριτική στον Γερμανό.

Ο Michael έχει δεχθεί έντονη κριτική στα τελευταία δύο χρόνια, από τη στιγμή που επέστρεψε. Νομίζω ότι όλοι ξεχνάμε ξεχνάμε αυτά που έχει πετύχει στην προηγούμενη καριέρα του, αν θέλετε να τη λέμε έτσι. Κάποιες φορές, χρειάζεται χρόνος, για να αισθάνεσαι άνετα με το αυτοκίνητο και με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι.

Αλλά, νομίζω ότι έκανε έναν εξαιρετικό γύρο στο Μονακό, δεν έκανε κανένα λάθος και, προφανώς, το άξιζε πάρα πολύ. Είμαι σίγουρος ότι, όταν βγήκε από το μονοθέσιο, ήταν πολύ χαρούμενος, όμως απογοητεύτηκε, διότι ξεκινούσε από την 6η θέση.

Πάντως, ο Γερμανός δείχνει να έχει βρει ένα μεγάλο μέρος της ταχύτητάς του. Χωρίς λάθη και άλλα ζητήματα του μονοθεσίου και της ομάδας του, νομίζω ότι πολύ σύντομα, θα ξαναδούμε τον Schumacher στο βάθρο.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: PRAKASH SINGH/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...