Η αστυνομία του Detroit ερευνά μια παράξενη υπόθεση γιατί ένας άνδρας προσπάθησε να μπει με το Chevrolet Monte Carlo μέσα στα κεντρικά κτίρια της General Motors στο Detroit. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν σύμφωνα με τον μάρτυρες, ένας άντρας ντυμένος στα μαύρα προσπάθησε να σπάσει τις γυάλινες πόρτες της κεντρικής εισόδου του κτιρίου. Η ασφάλεια του κτιρίου και η αστυνομία έφτασαν γρήγορα και μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει ούτε το όνομα αλλά ούτε και τα κίνητρα του δράστη.

Στην Τουρκία πάλι μια γυναίκα, μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και έτσι η λευκή Porsche 911 997 turbo που οδηγούσε, βρέθηκε μέσα στο κατάστημα του πρατηρίου βενζίνης. Video μπορείς να δεις εδώ.

[Πηγή: ClickOnDetroit, ferndale115, milliyet]

  • hellboy

    η τυπισα ειχε δει προσφορα τα αρωματικα και απο την βιασυνη της μπηκε με την πορσε!!!!!!!!!!!!
    ο αλλος πιστευε οτι ειναι στους MIB!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!!!!!

  • Χρήστος

    -Αγάπη μου, τώρα που οι δουλειές πηγαίνουν πολύ καλά, θα σου πάρω δώρο μια Carrera Turbo. Διάβασα σε ένα άρθρο ότι είναι λέει το πιο ευκολοδήγητο supercar. Μπορείτε, λέει, να το δίνετε στη γυναίκα σας και να πηγαίνει ακόμα και για ψώνια!

    -Αχ ναι πασά μου! Θα πεθάνουν από τη ζήλια οι κάργες οι “φιλενάδες” μου στο Bebek! Θα σκάσω μύτη στα μαγαζιά και θα τις τρελάνω όλες!!!