O Alonso, o Schumacher, ο Rossi και Hamilton οι πιο ακριβοπληρωμένοι οδηγοί

Σχετικά άρθρα

Πριν λίγο καιρό είδαμε τους μισθούς των πιλότων της Formula 1 όπου ο Fernando Alonso ήταν μακράν ο οδηγός με τις μεγαλύτερες απολαβές με τα 30 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Τώρα το διάσημο περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τη λίστα με τους 100 ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου, όπου ανάμεσα τους βρίσκονται φυσικά και ονόματα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στην κορυφή της λίστας των οδηγών, και στην 19η θέση της γενικής κατάταξης, βρίσκεται ο Fernando Alonso με 32 εκατ. δολάρια τον χρόνο, ενώ στην 20η θέση ισοβαθμούν ο Michael Schumacher και ο Valentino Rossi με 30 εκατ. δολάρια έκαστος ενώ στην 24η θέση βρίσκεται ο Lewis Hamilton με 28 εκατ. δολάρια. Πέρυσι στη κορυφή της λίστας βρισκόταν ο Michael Schumacher με 34 εκατ. δολάρια.

Στην γενική κατάταξη στη πρώτη θέση βρίσκεται ο boxer Floyd Mayweather με 85 εκατ. δολάρια, στην δεύτερη ο επίσης boxer Manny Pacquiao με 62 εκατ. δολάρια και στη τρίτη ο Tiger Woods με 59.4 εκατ. δολάρια. Να σημειωθεί ότι στο ποσό που παίρνει ο κάθε αθλητής συνυπολογίζονται τόσο το άθροισμα των μισθών όσο των χορηγιών, των μπόνους κ.λπ. ενώ δεν περιλαμβάνονται οι φόροι ή αμοιβές τρίτων. Αναλυτικά την λίστα μπορείς να την βρεις εδώ.

[Πηγή: Forbes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...