Νέες spy φωτογραφίες του νέου Toyota RAV4 κυκλοφόρησαν, αυτή τη φορά από δοκιμές που κάνει η Ιαπωνική εταιρία στην Σαουδική Αραβία. Το αυτοκίνητο δείχνει ότι είναι έτοιμο να περάσει στη παραγωγή, αφού είναι ντυμένο με ένα λευκό πλαστικό αυτοκόλλητο στο εξωτερικό, ενώ στο εσωτερικό τα δερμάτινα καθίσματα είναι τυλιγμένα και αυτά από πλαστικό.

Το νέο Toyota RAV4, έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από τη τωρινή γενιά και στιλιστικά θα επηρεαστεί από την σχεδίαση του νέου Camry, έχοντας κεκλιμένη γραμμή οροφής και πορτμπαγκάζ χωρίς την ρεζέρβα.

Θα κατασκευαστεί πάνω στην υπάρχουσα πλατφόρμα, η οποία θα αναβαθμιστεί και κάτω από το καπό, δεν έχει γίνει γνωστό τι κινητήρες θα υπάρχουν, αν και σίγουρο θεωρείται ότι θα συναντάμε τον 2.5-λιτρο με τα 180 άλογα και τον V6 3.5-λίτρων με τα 272 άλογα. Και οι δύο θα συνδυάζονται με ένα ολοκαίνουργιο  6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο το οποίο θα μπορεί να στέλνει την κίνηση και σε όλους τους τροχούς, αφού το σύστημα τετρακίνησης θα είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο.

[Πηγή: ToyotaClub-SA]