H Hyundai αντιμέτωπη με απεργίες στη Νότιο Κορέα, ανανέωση για το Avante/Elantra MY2013

Σχετικά άρθρα

Η ένωση εργαζομένων της Hyundai στη Νότιο Κορέα αύριο, Τετάρτη 15/8, θα προβεί σε απεργία στα εργοστάσια της, μετά από τις αποτυχημένες συνομιλίες που είχε με την διοίκηση. Οι υπάλληλοι ζητούν μεγαλύτερους μισθούς και μειωμένο ωράριο εργασίας, ενώ απαιτούν να αυξηθεί ο σημερινός μισθός κατά 108 ευρώ ενώ ζητούν και μπόνους ώστε το 30% των συνολικών καθαρών εσόδων της εταιρίας, να δίνεται στους εργαζομένους της. Σε ότι αφορά το ωράριο ζητούν να μειωθεί η βάρδια από τις 12 σε 8 ώρες. Περίπου 45.000 άτομα εργάζονται στα εργοστάσια της Hyundai ενώ έχουνε κάνει και πρόταση κατάργησης της νυχτερινής βάρδιας, λόγω επικινδυνότητας.

Η Hyundai εξέδωσε ανακοίνωσε η οποία λέει ότι είναι λυπηρό το γεγονός το ότι το εργατικό συνδικάτο αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία και διακοπή των διαπραγματεύσεων σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Η απεργία σαν κίνηση είναι αντιπαραγωγική και θα βλάψει τόσο τους εργαζόμενους και τους πελάτες της Hyundai, καθώς και την ίδια την εταιρεία. Την ίδια τύχη απόφαση φαίνεται ότι έχουνε πάρει και οι εργαζόμενοι της GM, οι οποίοι αναμένεται να προβούν σε απεργία, με την GM Korea να είναι η τρίτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Νοτίου Κορέας.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Hyundai παρουσίασε την MY2013 έκδοση του Avante. Το αυτοκίνητο διαθέτει νέες ζάντες 17″, ένα νέο διαθέσιμο χρώμα (Hazel Bronze), LED πίσω φωτιστικά σώματα και σκουρόχρωμα μπροστά φωτιστικά σώματα.

Διαθέτει πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό το σύστημα ευστάθειας VDC (Vehicle stability control), σύστημα παρκαρίσματος και ζώνες τριών σημείων, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει θερμαινόμενο τιμόνι, μπροστά κλιματιζόμενα καθίσματα.

[Πηγή: Freep | Photo Copyright: REUTERS/Lee Jae-Won]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...