Η Ελλάδα στους 30ους Ολυμπιακούς αγώνες πήρε μόνο 2 χάλκινα μετάλλια, αλλά η Ρωσία πήρε 82 (10 περισσότερα από το Πεκίνο), 24 χρυσά, 26 ασημένια και 32 χάλκινα, κατακτώντας την 4η θέση στη συνολική κατάταξη, πίσω από την Αμερική, την Κίνα και την Αγγλία. Τι δώρο έκανε ο Πούτιν και η Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή στους μεταλλιούχους;

Από ένα Audi A6 και 43.000 ευρώ σε αυτούς που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, από ένα A7 και 64.000 ευρώ σε αυτούς που πήρανε ασημένιο μετάλλιο και από ένα Α8 και 100.00 ευρώ σε αυτούς που κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο. Συνολικά 129 Audi δώρησε η Ολυμπιακή επιτροπή η οποία χρηματοδοτείται από τους 15 πλουσιότερους Ρώσους επιχειρηματίες, όπως ο Roman Abramovich.

Και ενώ οι Ρώσοι αθλητές πληρώνονται αδρά από το κράτος, ο τενίστας Roger Federer, δεύτερος ολυμπιονίκης στο Λονδίνο και νικητής σε πολλά Grand Slams υπόγραψε να διαφημίζει τη νέα Mercedes GL-Class. O Federer συμμετείχε παλαιότερα και στο promo της SLS AMG Roaster ενώ οι νέες διαφημίσεις θα τρέχουν στο Internet, στο Facebook αλλά και στην τηλεόραση.

http://www.youtube.com/watch?v=Qw1CG06I6fs

http://www.youtube.com/watch?v=v3QM4dyySjI&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=2ye047xiQBw&feature=channel&list=UL

[Πηγή: Τhemoscowtimes, Marketing Daily]