Θα μείνει ο Raikkonen, υποστηρίζει ο Allison

Σχετικά άρθρα

Στο Ουγγρικό Grand Prix, διαβάσαμε φήμες για ενδιαφέρον της Ferrari για τον Kimi Raikkonen, ως τον αντικαταστάτη τού Felipe Massa, το 2013. Ο Φινλανδός είχε πει ότι δεν μπορεί ν’ αποκλείσει την ιταλική ομάδα από τα μελλοντικά του σχέδια, αν και η Lotus, μέσω του Προέδρου της, Eric Boullier, έχει δηλώσει ότι ο Kimi δεν έχει λόγο να φύγει από τη βρετανική ομάδα.

Ακόμα ένας που κάνει παρόμοιες δηλώσεις είναι ο James Allison, Τεχνικός Διευθυντής της Lotus, καθώς πιστεύει πως 32χρονος δε δείχνει ότι θέλει ν’ αποχωρήσει.

Δε μας δείχνει κανέναν λόγο να πιστεύουμε ότι θα πάει αλλού. Νομίζω ότι του αρέσει που είναι μαζί μας. Πιστεύω ότι δίνουμε ανταγωνιστικό εξοπλισμό κι ένα πολύ απλό περιβάλλον εργασίας για κάθε οδηγό που έρχεται και δουλεύει στην ομάδα μας.

Φαντάζει απίθανο να φύγει ο “Iceman” από τη Lotus, καθώς οποιαδήποτε άλλη κορυφαία επιλογή (Ferrari, McLaren, Mercedes) θα είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί η πίεση γι’ αυτόν, ενώ η Lotus δείχνει να είναι ιδανική επιλογή, μιας και το ήρεμο αλλά ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι κάτι που του αρέσει.

[Via: ESPN F1 | Photo Copyright: Andrew Ferraro/LAT Photographic/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα