Raikkonen για Ferrari: Ποτέ δεν ξέρεις

Σχετικά άρθρα

Χθες, διαβάσαμε ότι, σύμφωνα με φήμες, η Ferrari ενδιαφέρεται για τον Kimi Raikkonen, ως αντικαταστάτη τού Felipe Massa. Οι σχέσεις τού Φινλανδού με τον Πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, αλλά ο 32χρονος δεν αποκλείει μια πιθανή επιστροφή στην ομάδα με την οποία κέρδισε το πρωτάθλημα, το 2007, δηλαδή την πρώτη του χρονιά με την ομάδα τού Maranello.

Πάντα έλεγα ότι δεν έχω άσχημα συναισθήματα, και πέρασα καλά με την ομάδα. Κέρδισα ένα πρωτάθλημα εκεί. Ποτέ δε ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον.

Ο “Iceman” δεν κατάφερε να κερδίσει τον χθεσινό αγώνα, αλλά ξέρει ότι η Lotus είναι μια ομάδα που μπορεί να του επιτρέψει ν’ αγωνίζεται στις πρώτες θέσεις. Η E20 είναι ένα μονοθέσιο που διαχειρίζεται πολύ καλά τα ελαστικά τής Pirelli, καθώς έχει εξαιρετική αεροδυναμική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να έχει πλεονέκτημα όταν η συνθήκες αυξάνουν τη φθορά των ελαστικών, δηλαδή όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές. Ο Raikkonen το ξέρει αυτό, και δηλώνει ότι περνάει πολύ καλά στη βρετανική ομάδα.

Είναι χαρούμενος εδώ που είμαι τώρα.Τα πράγματα εξελίσσονται αρκετά καλά.

Το συμβόλαιο του Kimi με τη Lotus έχει διάρκεια μέχρι και το 2013, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να σπάσει· αρκεί να υπάρχει διάθεση από τον ίδιο και τη Scuderia…

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: Drew Gibson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...