Σήριαλ έχει καταντήσει η επιστροφή της Alfa Romeo στην Αμερική. O Sergio Marchionne, σύμφωνα με το Autonews, θα παρουσιάσει στα τέλη του Οκτώβρη νέο πλάνο για τα μοντέλα της Alfa Romeo και την παγκόσμια επέκταση της φίρμας.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Fiat σχεδιάζει να πουλήσει την Alfa Romeo στην Volkswagen, παρότι ο Γερμανικός Κολοσσός έχει δηλώσει ότι σταματά τις εξαγορές, αλλά στην Alfa Romeo δεν θα έλεγε όχι. Ο Ferdinand Piech είχε δηλώσει πέρυσι ότι το VW Group ενδιαφέρεται για την Alfa Romeo, αλλά δεν βιάζεται. O Sergio Marchionne, CEO της Fiat, έχει κάνει σαφές ότι η Alfa Romeo δεν θα πουληθεί για όσο καιρό βρίσκεται αυτός στο τιμόνι του Fiat Group, όσο και αν θέλει να την εξαγοράσει το VW Group, αλλά θα το σκεφτεί, αν δεχτεί καλή προσφορά από άλλη εταιρία.

Παλαιότερα ο Marchionne είχε πει ότι η Alfa Romeo θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των αυτοκινήτων της στην Αμερική από τα μέσα του 2013 με την 4C, ενώ αργότερα θα πουλούσε στην Αμερική το SUV που ετοιμάζει αλλά και την Giulia.

[Πηγή: Autonews]