H επιστροφή της Alfa Romeo στην Αμερική, στον αέρα για ακόμη μια φορά, πιθανή η εξαγορά από την Volkswagen

Σχετικά άρθρα

Σήριαλ έχει καταντήσει η επιστροφή της Alfa Romeo στην Αμερική. O Sergio Marchionne, σύμφωνα με το Autonews, θα παρουσιάσει στα τέλη του Οκτώβρη νέο πλάνο για τα μοντέλα της Alfa Romeo και την παγκόσμια επέκταση της φίρμας.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Fiat σχεδιάζει να πουλήσει την Alfa Romeo στην Volkswagen, παρότι ο Γερμανικός Κολοσσός έχει δηλώσει ότι σταματά τις εξαγορές, αλλά στην Alfa Romeo δεν θα έλεγε όχι. Ο Ferdinand Piech είχε δηλώσει πέρυσι ότι το VW Group ενδιαφέρεται για την Alfa Romeo, αλλά δεν βιάζεται. O Sergio Marchionne, CEO της Fiat, έχει κάνει σαφές ότι η Alfa Romeo δεν θα πουληθεί για όσο καιρό βρίσκεται αυτός στο τιμόνι του Fiat Group, όσο και αν θέλει να την εξαγοράσει το VW Group, αλλά θα το σκεφτεί, αν δεχτεί καλή προσφορά από άλλη εταιρία.

Παλαιότερα ο Marchionne είχε πει ότι η Alfa Romeo θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των αυτοκινήτων της στην Αμερική από τα μέσα του 2013 με την 4C, ενώ αργότερα θα πουλούσε στην Αμερική το SUV που ετοιμάζει αλλά και την Giulia.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...