Sergio Marchionne: H Alfa Romeo δεν πωλείται στην Volkswagen

Σχετικά άρθρα

Επεισόδιο 4ο και τελευταίο. Ο CEO του Fiat Group, Sergio Marchionne σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι η Alfa Romeo δεν πρόκειται να πουληθεί στην Volkswagen, τουλάχιστον για όσο καιρό θα βρίσκεται αυτός στην θέση του CEO της Fiat και της Chrysler. Συγκεκριμένα ο Marchionne δήλωσε:

Για όσο καιρό είμαι διευθύνων σύμβουλος της Chrysler και της Fiat, ο κ. Piech (πρόεδρος του VW Group) ποτέ δεν θα αγοράσει την Alfa Romeo. Είναι τελειωμένο. Θα του τηλεφωνήσω και θα του το στείλω και σε email.

Οι δηλώσεις του Marchionne είναι αρκετά καυστικές αφού δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχαν κυκλοφορήσει στη Γερμανία οι φήμες, ότι η εξαγορά της Alfa Romeo από την Volkswagen ήταν μια τελειωμένη υπόθεση, αφού μόνο έτσι, σύμφωνα με την Volkswagen, θα μπορούσε να επιβιώσει στο μέλλον, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία.

Από τις δηλώσεις του Marchionne δεν γλίτωσε ούτε η Seat, αφού δήλωσε ότι το VW Group θα πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο ώστε να αναβιώσει την ισπανική φίρμα.

Δεν είμαι εγώ αυτός που αγόρασε την Seat, αυτός ( αναφερόμενος στον Ferdinand Piech) είναι που την αγόρασε. Δεν ξέρω αν μπορεί να την φτιάξει, τουλάχιστον πρέπει να προσπαθήσει όμως.

Φαίνεται ότι οι δύο ισχυροί άντρες δεν έχουνε και τις καλύτερες σχέσεις πάντως. Για να δούμε τι θα απαντήσει ο Piech.

Τέλος ο Marchionne δήλωσε ότι η Fiat και η Chrysler ίσως συγχωνευθούν σε μια εταιρία στο μέλλον με έδρα τις ΗΠΑ.

[Πηγή: AutoNews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...