Lewis Hamilton – “Μένει ή φεύγει;”

Σχετικά άρθρα

Ίσως το πιο μεγάλο story της φετινής χρονιάς! Μένει ή φεύγει ο Hamilton; Η νίκη στη Monza του έδωσε την ευκαιρία να κλείσει κι άλλα στόματα και ταυτόχρονα να θέσει βέτο στη μείωση που του πρότεινε η McLaren.

Είναι όντως κοντά στη Mercedes του Ross Brawn ή θα παραμείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να κερδίσει 1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα; Παρά τα δημοσιεύματα, ο ίδιος παραμένει συνεπής στις δηλώσεις του και τονίζει:

Δεν ξέρω με ποια ομάδα θα τρέχω, δεν έχω κάποιο χρονικό περιθώριο για να αποφασίσω, αλλά αυτό θα γίνει πριν την επόμενη σεζόν.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι προτάσεις είναι δύο και ο Hamilton βρίσκεται κάπου στη μέση. Όλα συνηγορούν ότι το θρίλερ θα έχει συνέχεια και μετά το Grand Prix της Σιγκαπούρης την ερχόμενη Κυριακή.

Όλη αυτή η αναμονή είναι απόλυτα φυσιολογική γιατί ο ίδιος ζυγίζει και ξανα-ζυγίζει τις προτάσεις που έχει ενώπιον του. Η McLaren του προσφέρει ένα συμβόλαιο με αισθητή μείωση σε σχέση με τα 20 εκατομμύρια που λαμβάνει τώρα και η Mercedes ένα συμβόλαιο ισάξιο με το σημερινό με μερικές διαφορές-όρους που στο τέλος μπορεί να εκτοξεύσουν τις αποδοχές του.

Κι ενώ η επικαιρότητα τρέχει κι ο Lewis Hamilton είναι το εξώφυλλο αυτής, το οπισθόφυλλο είναι quiz για γερούς λύτες! Michael Schumacher στο Maranello στη θέση του Massa, Paul Di Resta ή Valtteri Bottas στη McLaren εφόσον ο Hamilton πετάξει για το Brackley και δη τη βάση της Mercedes!

Κι εγώ με τη σειρά μου, σας ρωτώ: Μένει ή φεύγει ο Hamilton; Επιστρέφει ο Schumacher στο Maranello ή θα δούμε κάτι νέο να προδιαγράφεται στα Grid των μονομάχων της Formula 1;

[Πηγή GMM | Photo Copyright:  HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...