Ένα “παράξενο” περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή ένα παράνομα παρκαρισμένο Range Rover. Ο δημοτικός σύμβουλος της Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Τελίδης, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού αναφέρει:

Λίγο πριν τις 12.00 λοιπόν πήγα να μείνω καραφλός! Τσιμισκή με Κουσκουρά είχε παρκάρει αυτό το τζιπ “τέρας” και όπως είναι λογικό εξαιτίας του μεγέθους του εμπόδιζε την ομαλή διέλευση των οχημάτων. Ένας ευγενέστατος αστυνομικός πήγε να το γράψει κάνοντας το καθήκον του. Τότε ο κύριος που ήταν μαζί με την οδηγό άρχισε να του φωνάζει ότι δεν γραφεί πουθενά πάνω στη στροφή ότι απαγορεύεται!

Ο ευγενικός αστυνομικός μιλώντας του στον πληθυντικό του είπε ότι η παράβαση έγινε και του ζήτησε να ηρεμήσει. Αυτός αντίθετα άρχισε να του κολλάει και κουνώντας το δάχτυλο (με γυρισμένη την πλάτη προς τον κόσμο) του είπε “θα σε γ…” έλα όμως που τον ακούσαμε, και εγώ που ήμουν από την μεριά του τον άκουσα καλύτερα από όλους!  Εκεί ο αστυνομικός αποφάσισε να τον συλλάβει και ο “μάγκας” άρχισε να τρέχει.

Τότε κατέβηκε η συνοδός-οδηγός και μας ρώτησε γιατί δεν φεύγουμε και εγώ της είπα είμαι μάρτυρας και θα περιμένω να δώσω τα στοιχεία μου.

Περιττό να σας πω ότι έσκασα στα γέλια όταν μου είπε «πρόσεχε είμαι δικαστικός».

Την τελευταία φορά που κάποιος μου είπε “πρόσεχε ξέρεις ποιος είμαι εγώ” βρέθηκε να χάνει σε δικαστήριο.

Πάω για κατάθεση περήφανος γιατί τους κάθε είδους νταβάδες πρέπει η κοινωνία να τους αντιμετωπίζει face to face!

Θα στρώσουμε τελικά ποτέ σαν χώρα, ή θα συνεχίσουμε να είμαστε της λογικής “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”

[Πηγή: Αναστάσιος Τελίδης Facebook]