Προσφορές σε diesel από την Fiat

Σχετικά άρθρα

Fiat Hellas ανακοίνωσε νέες προσφορές για τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της, τα οποία μπορούν να κινηθούν ελεύθερα εντός του Πράσινου Δακτυλίου. Συγκεκριμένα, η Fiat προσφέρει το Punto diesel από €10.950 (αφορά την έκδοση 1.3 Multijet 75hp 3θυρo POP και περιλαμβάνει όφελος απόσυρσης), ενώ αντίστοιχα με €12.540 μπορεί να επιλέξει την έκδοση των 85hp (1.3 Multijet 85hp 3θυρο Easy) η οποία συνδυάζει υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του Fiat 500 με τον κορυφαίο κινητήρα 1.3 Multijet 95hp από μόλις €12.950 με υπερπλήρη βασικό εξοπλισμό που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

[Πηγή: Fiat Hellas]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η ζωή στην πόλη πιο εύκολη και πιο φτηνή με ένα Fiat Multijet 

H Fiat Group Automobiles Hellas (FGAH) έχει πάντα ως στόχο την άμεση ανταπόκρισή της στις ανάγκες των καταναλωτών, με την προσφορά προϊόντων με την καλύτερη τεχνολογία στις καλύτερες τιμές, εξασφαλίζοντας, ασφάλεια, λειτουργικότητα, άνεση, οδηγική απόλαυση, περιορισμό της ρύπανσης του περιβάλλοντος και οικονομία στη χρήση. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, τα νέα δεδομένα που δημιούργησαν στην ελληνική αγορά η απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης και πρόσφατα η καθιέρωση του «πράσινου δακτύλιου», δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν αδιάφορη την εταιρεία που εδώ και πολλά χρόνια πρωτοπορεί στην τεχνολογία των ντίζελ και κατασκευάζει τα αυτοκίνητα με το μικρότερο μέσο όρο εκπομπής CO2 στην Ευρώπη.

Η νέα προωθητική ενέργεια της FGAH προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή την ευκαιρία να επωφεληθεί από αυτή την τεχνολογική πρωτοπορία στους κινητήρες diesel σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το Fiat Punto diesel από 10.950€ (αφορά την έκδοση 1.3 Multijet 75hp 3θυρo POP και περιλαμβάνει όφελος απόσυρσης), ενώ αντίστοιχα με 12.540€ μπορεί να επιλέξει την έκδοση των 85hp (1.3 Multijet 85hp 3θυρο Easy) η οποία συνδυάζει υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του Fiat 500 με τον κορυφαίο κινητήρα 1.3 Multijet 95hp από μόλις 12.950€ με υπερπλήρη βασικό εξοπλισμό που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Όποιο μοντέλο κι αν επιλέξετε, είτε το Punto είτε το 500, ανάλογα με το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες, και τα δύο θα κάνουν τη ζωή σας στην πόλη πιο εύκολη, προσφέροντας τη δυνατότητα καθημερινής εισόδου στον «πράσινο δακτύλιο», αλλά και πιο φτηνή, αφού απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας και έχουν εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση (από 3,5 λίτρα/100χλμ).

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...