Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, τον 2ο Αγώνα του Αχαϊκού Κυπέλλου Super Lap 2012 στον χώρο της Πίστας Kartmania στα Βραχναίϊκα Πατρών.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα επιβατικά οχήματα και όλοι οι Οδηγοί, που αγαπάνε το θέαμα και την κόντρα με τα χρονόμετρα. Μάχη για το ποιος θα κάνει ταχύτερο γύρο, κάτω από 45,919 που είναι το ρεκόρ πίστας.

Τα μοναδικά απαιτούμενα, για την συμμετοχή σας εκτός του Παραβόλου Ασφάλισης, είναι η απαιτούμενη ετήσια License που η έκδοσή της είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που δεν έχετε η ΦΙΛ.Μ.Π.Α μπορεί να σας βοηθήσει στην έκδοσή της. Εσείς θα πρέπει να έχετε μαζί σας φωτοτυπία της Ταυτότητάς και του Διπλώματος Οδήγησής σας. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

[Πηγή: ΦΙΛ.Μ.Π.Α]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και ώρα 18.00, τον 2ο Αγώνα του ΑΧΑΪΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ SUPER LAP 2012
στον χώρο της Πίστας ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίϊκα Πατρών.

Στον Αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα επιβατικά οχήματα και όλοι οι Οδηγοί, που ΑΓΑΠΑΝΕ το θέαμα και την κόντρα με τα χρονόμετρα. Μάχη για το ποιος θα κάνει ταχύτερο γύρο, κάτω από 45,919 που είναι το ρεκόρ πίστας. Την εκδήλωση υποστηρίζουν: FORD LAZANAS – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ MOBILE CORNER (ΚΑΝΑΚΑΡΗ-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ), SERVICE – ANTAΛΑΚΤΙΚΑ ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ. Χορηγοί επικοινωνίας YES 91,2 και PatrasEvents.gr

Ελάτε με την παρέα σας, τα χέρια σας και το αυτοκίνητό σας, να περάσουμε ένα συναρπαστικό απόγευμα, συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τα χρονόμετρα, κερδίζοντας κύπελλα και πολύτιμους βαθμούς για το Αχαϊκό Κύπελλο 2012.

Οι προηγούμενοι Αγώνες είχαν πολύ θέαμα με ταλαντούχους οδηγούς, ξεσηκώνοντας τους θεατές. Τα μοναδικά απαιτούμενα, για την συμμετοχή σας εκτός του Παραβόλου Ασφάλισης, είναι η απαιτούμενη ετήσια License που η έκδοσή της είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που δεν έχετε η ΦΙΛ.Μ.Π.Α μπορεί να σας βοηθήσει στην έκδοσή της. Εσείς θα πρέπει να έχετε μαζί σας φωτοτυπία της Ταυτότητάς και του Διπλώματος Οδήγησής σας.

Το ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για τις Κυρίες είναι δωρεάν.

ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/09/2012 ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 60€ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-09-2012 ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΤΙΣ 20,00 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ

Θα συμμετάσχουν πολλά δυνατά αυτοκίνητα, από όλα τα μέρη της Ελλάδος και το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό, ηχηρό και με πολλές εκπλήξεις, με κύριο στόχο την μάχη με το χρονόμετρο.

Η Οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛ.Μ.Π.Α σας προσκαλεί να είστε εκεί και σας υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις και ένα όμορφο απόγευμα για όλους. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ τηλ. 6948 460332 (κον ΜΑΡΚΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ) & FAX 2613-008272 / ¬2610-221472.

[/learn_more]