Grand Prix Σιγκαπούρης 2012: Όλα δείχνουν βροχή!

Σχετικά άρθρα

Και κάπου εδώ έχουμε δράση! Παρασκευή σήμερα και το τριήμερο του Grand Prix της Σιγκαπούρης είναι προ των πυλών. Πέρσι είχαμε Sebastian Vettel, φέτος; Τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα στο Grid αλλά όλα δείχνουν ότι McLaren και Ferrari θα μονοπωλήσουν και πάλι το ενδιαφέρον. Ο Fernando Alonso εμφανίστηκε αισιόδοξος και δήλωσε:

Νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε και για την pole το Σάββατο αλλά και για τη νίκη την Κυριακή. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα είναι η κατάσταση την Παρασκευή.

Φαίνεται ότι η Ferrari είναι έτοιμη να αρπάξει οποιαδήποτε ευκαιρία της δοθεί μέσα στο Σαββατοκυρίακο για ν’αυξήσει τη διαφορά από τον 2ο στην παγκόσμια κατάταξη, Lewis Hamilton. Σίγουρα θα ‘ναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για όλους γιατί στο συγκεκριμένο αγώνα, εκτός από τη αναμενόμενη υγρασία που θα υπάρχει, έχουμε και το θέμα των ελαστικών. Η αισθητή πτώση στην απόδοση του ελαστικού λόγω της τοπικής υπερθέρμανσης είναι ένας ακόμα λόγος που θα επηρεάσει.

Κι αν κρίνω από τις θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο, μάλλον πάμε για ένα “βρεγμένο” αγώνα. Για να δούμε, McLaren ή Ferrari, μήπως κάποια έκπληξη; Θα καταφέρει ο Alonso να αυξήσει τη διαφορά ή θα πλησιάσει ο Hamilton; Όλα είναι έτοιμα, στις 13:00 αρχίζει η πρώτη δοκιμαστική περίοδος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...