Spy Photos: Mercedes C-Class 2014

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes συνεχίζει τις δοκιμές της νέας C-Class και για ακόμη μια φορά, ο φωτογραφικός φακός ήταν στο σημείο των δοκιμών. Η νέα C-Class αναμένεται να παρουσιαστεί είτε στα τέλη του 2013 είτε στις αρχές του 2014 και το μουλάρι δοκιμών, συνεχίζει να είναι βαριά καμουφλαρισμένο, οπότε δύσκολα βγάζει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την σχεδίαση της. Τα φωτιστικά σώματα φαίνεται ότι είναι παρόμοιας σχεδίασης με αυτά της CLS, τοποθετημένα ψηλότερα από αυτά της τωρινής γενιάς και προεκτείνονται περισσότερο προς τα πλαϊνά πάνελ, δίνοντας την μια σπορ εικόνα.

Οι φήμες αναφέρουν ότι δανείζεται στοιχεία από την πρωτότυπη F800 και σε ότι αφορά τους κινητήρες που θα εξοπλίζουν τη νέα γενιά της C-Class είναι νωρίς να μιλήσουμε με βεβαιότητα. Οι φήμες θέλουν την Mercedes να ετοιμάζει ένα νέο μικρό τρικύλινδρο κινητήρα αλλά πιθανότερο είναι η νέα C-Class να φορά τετρακυλινδρους κινητήρες οι οποίοι θα διαθέτουν σύστημα απενεργοποίησης των δύο κυλίνδρων. Σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει υβριδική έκδοση η οποία θα συνδυάζει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης (είτε βενζίνης είτε πετρελαίου) με έναν ηλεκτροκινητήρα 20 kW (27 ίππων). Η δυνατή AMG έκδοση θα φορά έναν twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 450 ίππων.

Η νέα C-Class θα διαθέτει τον αερόσακο πίσω ζώνης που θα φορά η νέα S-Class, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος ενώ θα είναι διαθέσιμη σε coupe, cabrio και station wagon εκδόσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...
Autoblog.gr