Πάντα πίστευα ότι ο όρος του “οικογενειακού αυτοκινήτου” έχει προσδιοριστεί λάθος από τις εταιρίες και απευθύνεται φυσικά σε λάθος αγοραστικό κοινό. Σήμερα, επιτέλους μετά από χρόνια, βρήκα αυτό που χρειαζόμουν για να το εξηγήσω: μια αγγελία αυτοκινήτου. Ο όρος “οικογενειακό αυτοκίνητο” που λες, δε θα έπρεπε να αναφέρεται για τα μοντέλα που αφορούν το κοινό που ‘έχει’ οικογένεια, αλλά για εκείνα που απευθύνονται στο κοινό που ‘θέλει να αποκτήσει’ οικογένεια.

Και ναι, σύμφωνα με το ορισμό μου, μια Porsche Boxter, είναι οικογενειακό αυτοκίνητο, αφού όπως πολύ σωστά αναφέρει ο κάτοχος του μοντέλου της αγγελίας, μπορεί με μεγάλη ευκολία να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια ευτυχισμένη οικογένεια και έναν ανθόσπαρτο βίο με μια πεντάμορφη καλλονή (ο πλεονασμός είναι θεμιτός και ηθελημένος)!

Ο κάτοχος της Boxter λοιπόν, έπιασε με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια, αφού κατάφερε να πραγματοποιήσει δύο του μεγάλα όνειρα, να αποκτήσει μια Porsche, αλλά και μέσω αυτής, μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ε όχι πες μου, δεν είναι αυτός ο ορισμός του “οικογενειακού αυτοκινήτου”;

[Πηγή: Car | Thanks for the tip, Γιάννη]