Felipe Massa, η παραμονή;

Σχετικά άρθρα

Ακούγονται πολλά και συνάμα λίγα. Ίσως να μην είναι είδηση για πολλούς αλλά η Ferrari πάει να κάνει αυτό που πριν 1 μήνα θεωρούσαμε δύσκολο και ακατόρθωτο. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την υπογραφή του Felipe Massa και για το 2013! Αν και στην ίδια τη Ferrari υποστηρίζουν ότι ο Massa δεν έχει υπογράψει τίποτα μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

Απ’την άλλη, η La Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι άλλα 2 ονόματα “παίζουν” αυτό το διάστημα για τη Scuderia κι αυτά είναι των Nico Hulkenberg αλλά και του Paul di Resta.

Αδιαπραγμάτευτα, ο Felipe Massa έφτασε κοντά στην αποχώρηση αλλά μάλλον το σκηνικό αλλάζει και βάφεται βραζιλιάνικο. Ο Massa μάλλον μένει (με τις ευλογίες του Fernando Alonso) και η Ferrari κλείνει το cockpit και για το 2013. Τα δημοσιεύματα είναι αρκετά και τα σενάρια άλλα τόσα. Ταυτόχρονα, όμως, η Scuderia έχει αρκετά συμφέροντα στη Βραζιλία αλλά και γενικότερα στη Λατινική Αμερική με αποτέλεσμα να θέλει να κρατήσει τον Massa και το 2013 κι αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Πιστεύετε ότι ο Felipe Massa θα παραμείνει στη Ferrari ή τελικά θα γίνει η έκπληξη και θα αποχωρήσει;

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Etore Colombo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα