Πρέπει να κοιτάμε τη δική μας απόδοση, τόνισε ο Fernando Alonso!

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso βρίσκεται στην πρώτη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και θέλει με κάθε τρόπο να το κατακτήσει. Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν ευνοήσει τη Ferrari με αποτέλεσμα ο Ισπανός να εδραιωθεί στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης. Αυτό, όμως, φαίνεται πως δεν αρκεί στον Ισπανό, ο οποίος τόνισε:

Πήγαμε αρκετά καλά στη Σιγκαπούρη αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν μπορούμε πάντα να περιμένουμε την αποχώρηση του πλησιέστερου μας οδηγού στο Πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε 1 δευτερόλεπτο πίσω από την καλύτερη απόδοση κι αυτό είναι που πρέπει να διορθώσουμε. Θέλουμε να κλείσουμε τη διαφορά του ενός δευτερολέπτου και να είμαστε στη διεκδίκηση νίκης.

Αναμφίβολα, ο Fernando Alonso γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται αυτή η F2012 κι αυτό θα προσπαθήσει να πράξει στους τελευταίους 6 αγώνες. Στο στρατόπεδο της Ιταλικής ομάδας, ζουν και αναπνέουν για την κατάκτηση αυτού του Παγκόσμιου τίτλου και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στους τελευταίους 6 αγώνες της χρονιάς. Εσείς τι λέτε, μπορεί η Scuderia Ferrari να δώσει στον Fernando Alonso την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον 3ο Παγκόσμιο τίτλο;

[Πηγή: TheSun | Photo Copyright: Ercole Colombo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα