Ο 6ος αγώνας του GTCC θα διεξαχθεί την Κυριακή 3-4 Νοεμβρίου στο Αεροδρόμιο της Τρίπολης. Οι συμμετοχές θα γίνουν δεκτές, από τους εκπροσώπους των οργανομένων Clubs, την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 με το παράβολο συμμετοχής να παραμένει στα 70 Ευρώ, ενώ για τους πρωτοεμφανιζόμενους θα είναι 40 Ευρώ.

Αν δεν ξέρεις τι είναι το GTCC θα σου πω ότι πρόκειται για ένα θεσμό Τime-trial που πραγματοποιείται σε οργανωμένες πίστες στην Ελλάδα από όλα τα οργανωμένα αυτοκινητιστικά Clubs της Ελλάδας, και στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι οδηγούν όσο πιο γρήγορα μπορούν, κάνοντας ένα (1) γύρο προθέρμανσης και τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους.

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε κατηγορίες σύμφωνα με τα κυβικά τους και το επίπεδο προετοιμασίας του αυτοκινήτου τους, και νικητής της κάθε κατηγορίας αναδεικνύεται αυτός που πραγματοποίησε τους τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους στον λιγότερο συνολικό χρόνο.

Το GTCC είναι ένας θεσμός που διανύει ήδη τον 5ο χρόνο διεξαγωγής του. Δημιουργήθηκε σαν μία οικονομική μορφή αγώνων/δεξιοτεχνιών για να ικανοποιήσει το πάθος των οδηγών για γρήγορη οδήγηση σε πίστες, με έντονο το στοιχείου του συναγωνισμού. Οι τεχνικοί κανονισμοί αλλά και ολόκληρη η ιδέα του αγωνιστικού μέρους του GTCC , είναι θεσπισμένοι με γνώμονα την ερασιτεχνική προετοιμασία των αυτοκινήτων ώστε να κάνει προσιτή την συμμετοχή για κάθε οδηγό-αγωνιζόμενο, αλλά και -γιατί όχι- να αποτελέσει ένα προστάδιο για τυχόν μελλοντική εμπλοκή των συμμετεχόντων στους Αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και των διαφόρων Κυπέλλων.

Διαβάστε το δελτίο τύπου σχετικά με το πρόγραμμα, τις αιτήσεις συμμετοχής και τις τιμές.

[Πηγή: GTCC]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

6ος Αγώνας Επάθλου GTCC 2012

Αεροδρόμιο Τρίπολης 3-4 Νοεμβρίου 2012

Με τον 6ο αγώνα, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης, συνεχίζεται το Επάθλου GTCC 2012 και το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς οι διαφορές των οδηγών είναι μικρές και όλα μπορούν να συμβούν.

Οι συμμετοχές θα γίνουν δεκτές, από τους εκπροσώπους των οργανομένων Clubs, την ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 στα γραφεία της Startline, Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47 στο Παλαιό Φάληρο (Τηλ. 210-9812341), από τις 18.00 έως τις 20.00.

Το παράβολο συμμετοχής παραμένει στα 70 Ευρώ, ενώ για τους πρωτοεμφανιζόμενους θα είναι 40 Ευρώ.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν ελεύθερα δοκιμαστικά.

Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ την Αίτηση Συμμετοχής του GTCC

Όπως αναφέρεται και στην αίτηση συμμετοχής όσοι αγωνιζόμενοι βρίσκονται εκτός Αθηνών και δεν ανήκουν σε κάποιο οργανωμένο Club θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγωνιστική Λέσχη της περιοχής τους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αγωνιστική λέσχη στην περιοχή τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Οργανωτική επιτροπή του GTCC.

Μεμονωμένες συμμετοχές οι οποίες θα αποσταλούν με FAX δεν θα γίνουν δεκτές!

Διαβάστε τον Eιδικό Kανονισμό του GTCC ’12 καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής πατώντας εδώ

Οι οδηγοί οφείλουν να παρευρίσκονται στον χώρο της πίστας στις 09.00 της Κυριακής για τον καθιερωμένο τεχνικό έλεγχο, στις 10.00 θα ακολουθήσει η ενημέρωση των οδηγών και στην συνέχεια θα αρχίσει ο αγώνας με την Κατηγορία S2.

Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ την Αίτηση Συμμετοχής του GTCC

Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ τον Ειδικό Κανονισμό του GTCC

[/learn_more]