Η Ashley Fiolek στο TEDxAthens 2012

Σχετικά άρθρα

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε σήμερα η ανακοίνωση από τους διοργανωτές του TEDxAthens ότι στην εκδήλωση του 2012 θα συμμετέχει η Ashley Fiolek. Αν δεν έχεις ξανακούσει για την Ashley, να σου πω στα γρήγορα ότι ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια στο χώρο του motocross, και είναι μόλις 22 ετών. Με καταγωγή από το Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ashley κατάλαβε από πολύ μικρή την αγάπη της για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και από τα 17 της κιόλας ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία, ενώ ο πρώτος της τίτλος ήρθε ένα χρόνο μετά. Από τότε έχει κερδίσει 4 τίτλους μέσα σε 5 χρόνια στο γυναικείο πρωτάθλημα motocross και 2 μεταλλεία στο ESPN’s X Games Racing Super cross.

Παρ’ όλο που δεν μπορεί να ακούσει τον ήχο της μηχανής της, εξηγεί πως το πρόβλημα της δεν την εμποδίζει να κάνει αυτό που αγαπάει και πως έχει αναπτύξει ένα δικό της τρόπο να αντιλαμβάνεται τα πράγματα γύρω της. Η Ashley θα είναι στο TEDxAthens 2012 στις 24 Νοέμβρη, για να μας εξηγήσει πως η δύναμη της θέλησης σε οδηγεί να ξεπερνάς ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια! Από εμάς, συγχαρητήρια στους διοργανωτές του TEDxAthens για μια τόσο άριστη επιλογή!

[Πηγή: TEDxAthens]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...