Δύο ζώνες DRS στην Ινδία

Σχετικά άρθρα

Παρόλο που το Ινδικό Grand Prix θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα, η FIA γνωστοποίησε τις ζώνες DRS που για τον αγώνα τής Κυριακής. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, θα υπάρχουν δύο ζώνες ενεργοποίησης, ώστε τα προσπεράσματα να είναι πιο εύκολα.

Η πρώτη ζώνη ενεργοποίησης είναι θα βρίσκεται στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού, ενώ το δικό της σημείο ανίχνευσης θα βρίσκεται στην στροφή 15. Μια μικρή αλλαγή υπάρχει στη δεύτερη ζώνη ενεργοποίησης, καθώς είναι μεγαλύτερη κατά 80 μέτρα και βρίσκεται, φυσικά, στην πίσω μεγάλη ευθεία τής πίστας, μέχρι τα φρένα για τη στροφή 4. Το αντίστοιχο σημείο ανίχνευσης θα είναι λίγο πριν από τη στροφή 3.

Οι οδηγοί μπορούν να ενεργοποιούν την πίσω πτέρυγα σε όποιο σημείο θέλουν την Παρασκευή και το Σάββατο, όμως, την Κυριακή, θα μπορούν ν’ ανοίγουν το DRS flap μόνο στις ζώνες ενεργοποίησης, αν απέχουν λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο από το προπορευόμενο μονοθέσιο στα σημεία ανίχνευσης.

[Πηγή: FIA]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...