Οι φήμες λένε ότι έχει δώσει στριφογυριστή κλωτσιά στον Τσακ Νόρις! Λένε ότι είναι καταζητούμενος από τη CIA και ότι κοιμάται ανάποδα, όπως οι νυχτερίδες! Λένε ότι είναι η αιτία για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και ότι η Apple αντέγραψε το στομάχι του για να κατασκευάσει το iPhone. Λένε πως φοράει μάσκα επειδή αν τον κοιτάξεις στα μάτια τότε μετατρέπεσαι σε πέτρα, και ότι γεννήθηκε κρατώντας ένα τεύχος του PlayBoy στα χέρια του! Κάποιοι λένε ότι έσπασε το κώδικα Da Vinci σε 43 δευτερόλεπτα, επειδή βαριόταν. Κάποιοι λένε ότι όταν είδε το Star Wars νόμιζε ότι ήταν ντοκιμαντέρ. Κάποιοι λένε ότι διαβάζει καθημερινά AutoBlog.gr…

Εμάς δεν μας αρέσουν οι φήμες, και το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τον λένε Stig και μπορείς να τον έχεις στο μπρελόκ σου! Με ποιο τρόπο σε βλέπω να αναρωτιέσαι! Τι; Σου είπαν ότι μόνο αν είσαι στην Αγγλία μπορείς να τον αποκτήσεις; Ε λοιπόν σου είπαν ψέμματα! Μπορείς να αποκτήσεις το limited edition μπρελόκ του Top Gear το οποίο έχει ήδη εξαντληθεί, με λίγη τύχη και ένα σχόλιο! Αν θες λοιπόν να κάνεις δικό σου αυτό το καρασπάνιο μπρελόκ, άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το θέμα και ίσως ένα από τα δύο που έχουμε στη διάθεσή μας να γίνει δικό σου!

Αν δεν έχεις κάνεις Like στην Fanpage του AutoBlog στο Facebook, και σου αρέσει αυτή μας η προσπάθεια, μπορείς να κάνεις τώρα.

Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής: Παρασκευή 26/10/2012 στις 17:59!

Ανανέωση: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Stig σου εύχεται καλή τύχη!