FIA: Συμφωνία Concorde 2012

Σχετικά άρθρα

Κατά τη διάρκεια μιας εποικοδομητικής συνάντησης, ο πρόεδρος της FIA, Jean Todt, σε συνεργασία με τον κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula-1, Bernie Ecclestone,  παρουσίασε σε όλους τους Διευθυντές των ομάδων της F1, τη νέα δομή διακυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων των νέων προϋποθέσεων της “Συμφωνίας Concorde”, που θα ξεκινήσει από το 2013.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση ζήτησαν διευκρινίσεις, οι οποίες  χαρακτήρισαν τη συζήτηση ως χρήσιμη και γόνιμη, σχετικά με το πώς θα λειτουργήσει η νέα δομή πέρα από το 2013 .

Σήμερα έγινε ένα ακόμη σημαντικό βήμα που εξασφαλίζει το μέλλον του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1 και το οποίο θα οδηγήσει στην οριστική διευθέτηση μεταξύ της FIA, του κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων και τις ομάδες, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[Πηγή: FIA, ΕΛΠΑ]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr