Προσφορά ΕΛΠΑ σε ανέργους

Σχετικά άρθρα

Η ΕΛΠΑ, θέλοντας να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες του Έλληνα οδηγού, ανακοίνωσε ότι προσφέρει οδική βοήθεια σε ανέργους,  κατόχους αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας, έναντι €15/εξάμηνο.

Η προσφορά οδικής βοήθειας σε ανέργους ισχύει μόνο για κάλυψη εντός ορίων  των νομών Αττικής-Θεσσαλονίκης-Αχαΐας-Κορινθίας. Πληροφορίες για την πρωτοβουλία της ΕΛΠΑ καθώς και για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται: Στα τηλέφωνα 210 6068884 & 210 6068849.

[Πηγή: ΕΛΠΑ]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η ΕΛΠΑ στο πλευρό των ανέργων.

Η ΕΛΠΑ, η πρωτοπόρος στην Οδική Βοήθεια και η παλαιότερη αμιγώς Ελληνική εταιρεία στο χώρο, ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του Έλληνα οδηγού και προσφέρει στην προνομιακή τιμή των € 15/εξάμηνo συνδρομή οδικής βοήθειας σε ανέργους,  κατόχους αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας .

Η προνομιακή προσφορά οδικής βοήθειας σε ανέργους ισχύει μόνο για κάλυψη εντός ορίων  των νομών Αττικής-Θεσσαλονίκης-Αχαΐας-Κορινθίας.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης, η ΕΛΠΑ προσφέρει τις αντίστοιχα υψηλού επιπέδου και αναγνωρισμένου κύρους υπηρεσίες της με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση σε οδηγούς,  εγγεγραμμένους στο Ταμείο Ανεργίας.

Η ενέργεια της ΕΛΠΑ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καιρών και πλαισιώνει ένα πλήθος ενεργειών που καθ’ όλη την μακρόχρονη πορεία της σχεδιάζει και αναπτύσσει, με γνώμονα πάντα την ασφαλή οδήγηση, δηλώνοντας εμπράκτως ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Έλληνα οδηγού κάθε φορά που την χρειάζεται.

Πληροφορίες για την πρωτοβουλία της ΕΛΠΑ καθώς και για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται: Στα τηλέφωνα 210 6068884 & 210 6068849.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...