Lauda: Η Mercedes θα έχει εντελώς νέο μονοθέσιο το 2013

Σχετικά άρθρα

Εδώ και 3 χρόνια, η Mercedes έχει αποτύχει να δημιουργήσει ένα μονοθέσιο που μπορεί σε κάθε αγώνα να δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς της να μάχονται για τις πρώτες θέσεις. Φέτος, ήταν η καλύτερη προσπάθεια των Γερμανών, ωστόσο, ύστερα από ένα καλό ξεκίνημα, δεν κατάφεραν ν’ ακολουθήσουν τον ρυθμό ανάπτυξης των Red Bull, Ferrari, McLaren και Lotus.

Η κίνηση της γερμανικής ομάδας να υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών με τον Lewis Hamilton, δείχνει ότι θέλει να κάνει βήματα προόδου στην ανταγωνιστικότητα, αλλά και στ’ αποτελέσματα. Τώρα, σύμφωνα με τον Niki Lauda, ο οποίος είναι μη-εκτελεστικός Πρόεδρος της Mercedes, δηλώνει ότι η W04 τού 2013 δε θα έχει καμία σχέση με την W03.

Δουλεύουμε πάνω σ’ ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο. Αυτό που έχουμε τώρα απλά δεν είναι αρκετά γρήγορο.

Ας μην ξεχνάμε και τις φήμες που θέλουν τους Bob Bell (Τεχνικός Διευθυντής), Aldo Costa (Διευθυντής Μηχανολογίας) και Geoffrey Willis (Διευθυντής Τεχνολογίας) ν’ αναλαμβάνουν τεχνικούς ρόλους στη Mercedes-Benz, ενώ τη θέση του Bob Bell, πάντα σύμφωνα με φήμες, θα πάρει ο John Owen, που τώρα είναι επί κεφαλής τού αεροδυναμικού τμήματος, ενώ λέγεται ότι δίπλα του θα είναι ο Mike Elliot, που προηγουμένως εργαζόταν στη Lotus.

Όπως και να ΄χει, οι τεχνικοί της Mercedes AMG θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αν δε θέλουν ν’ απογοητεύσουν τον Lewis Hamilton, ο οποίος δεν είναι οδηγός που συμβιβάζεται με τη δεύτερη θέση.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...