Ο Ron Dennis ήταν σαν δεύτερος πατέρας τού Lewis Hamilton, καθώς ήταν αυτός που στήριζε την οικογένειά του Hamilton, δίνοντας χρήματα, ενώ ήταν αυτός που του έδωσε θέση οδηγού το 2007, δίπλα στον Fernando Alonso. Ο 27χρονος, από το 2013, θ’ αγωνίζεται με τη Mercedes, ύστερα από την υπογραφή 3ετούς συμβολαίου, αλλά, όπως αποκαλύπτει, δεν έχει καθίσει ακόμα να μιλήσει με τον Dennis.

Δεν έχω καθίσει ακόμα να μιλήσω με κανέναν, επειδή είμαστε ακόμα εντός της σεζόν. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ψηλά το κίνητρό μας, έτσι, όταν επέστρεψα, έκανα τα συνηθισμένα πράγματα που κάνω. Αλλά, έχω μιλήσει με τον Ron, και σχεδιάζουμε να συναντηθούμε. Θα πάμε για φαγητό και θα κάνουμε μια καλή κουβέντα.

Ο Βρετανός ξέρει ότι είναι, ουσιαστικά, εκτός στη μάχη τού τίτλου, καθώς το φετινό πρωτάθλημα θα καταλήξει σ’ έναν από τους Sebastian Vettel και Fernando Alonso. Ωστόσο, επισημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Είμαι πολύ λυπημένος που δεν μπορώ να κερδίσω ακόμα ένα πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι εμείς, σαν ομάδα, είμαστε αρκετά καλοί για να το κάνουμε, κι εγώ νιώθω ότι είμαι αρκετά καλός για να το είχα κάνει. Για διάφορους λόγους, δεν έγινε και δεν πρόκειται να παραπονεθώ.

Για το υπόλοιπο της σεζόν, μένει απλά να προσπαθήσω και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ρεαλιστικά είμαστε πολύ μακριά από το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα οδηγών. Αν κάνουμε κάτι σαν θαύμα, τότε θα μασάω τα λόγια μου.


[Πηγή: Reuters | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]