H Ferrari χρησιμοποιεί τα μονοθέσια της ώστε να μεταφέρει πολιτικό μήνυμα

Σχετικά άρθρα

Στην Ινδία, τα δύο μονοθέσια της Ferrari, θα διαθέτουν πάνω τους τη σημαία του Ιταλικού ναυτικού. Η κίνηση αυτή περιγράφεται από τη Scuderia Ferrari ως το πρώτο βήμα και να δημιουργηθεί η ελπίδα ότι οι Ιταλικές και οι Ινδικέ αρχές, θα βρουν σύντομα λύση, σε μια κατάσταση που περιλαμβάνει δύο Ιταλούς στρατιωτικούς του Ναυτικού, οι οποίοι κατηγορούνται από τις αρχές της Ινδίας για τον φόνο δύο Ινδών ψαράδων, οι οποίοι σκοτώθηκαν επειδή θεωρήθηκαν από τους Ιταλούς στρατιωτικούς ως Σομαλοί πειρατές.

Η Ιταλική κυβέρνηση πιέζει να μεταφερθούν οι στρατιωτικοί στην Ιταλία και να δικαστούν εκεί, αλλά οι Ινδικές αρχές δεν δέχονται το οποιαδήποτε της Ιταλίας. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας δήλωσε ότι η κίνηση αυτή της Ferrari αποδεικνύει ότι οι Ιταλοί στρατιωτικοί έχουν την υποστήριξη ολόκληρου του έθνους.

[Πηγή: Ferrari, La Gazzetta dello Sport]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Scuderia Ferrari will race in India with the flag of the Italian Navy

Greater Noida, 24 October – Scuderia Ferrari will carry the flag of the Italian Navy on the cars driven by Fernando Alonso and Felipe Massa in this weekend’s Indian Grand Prix.

In doing so, Ferrari pays tribute to one of the outstanding entities of our country, also in the hope that the Indian and Italian authorities will soon find a solution to the situation currently involving two sailors from the Italian Navy.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr