Το Grand Prix της Ινδίας άνοιξε σήμερα τις πύλες του. Οι πρώτες αναγνωριστικές στροφές για τις ομάδες διεξήχθησαν και όλα είναι έτοιμα για το τελευταίο αναγνωριστικό σκέλος, λίγο πριν τις κατατακτήριες του Σαββάτου. Η Red Bull ήταν ξανά εκεί, ξανά μπροστά με τον Sebastian Vettel. Ο Γερμανός ήταν ο γρηγορότερος άνθρωπος και στις 2 ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής με τον Fernando Alonso να βρίσκεται γύρω στο μισό δευτερόλεπτο πίσω του. Πολλές φορές η Παρασκευή προδικάζει και το αποτέλεσμα της Κυριακής. Για να δούμε τι δήλωσε ο Sebastian Vettel για το διήμερο που ακολουθεί.

Να ‘στε σίγουροι, δεν θα είναι μάχη μεταξύ των δύο Red Bull, θα είναι μάχη μεταξύ όλων μας. Πάντοτε η Παρασκευή είναι δύσκολη. Νέα πίστα, νέα κατάσταση ελαστικών. Έχω δει μεγάλη βελτίωση στην πίστα, δεν θα εκπλαγώ αν υπάρξει κάτι άλλο αύριο, όσον αφορά το αποτέλεσμα. Έχουμε άλλη μία περίοδο ελεύθερων δοκιμών και θα επικεντρωθούμε σ’αυτή. Ήταν καλή η Παρασκευή μας και δοκιμάσαμε μερικά πράγματα. Οι κατατακτήριες είναι στο μυαλό μας κι ελπίζω ότι μπορούμε να σημειώσουμε πρόοδο μέχρι αύριο.

Ο Sebastian Vettel, εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την πίστα, σημείωσε πρόοδο σε σχέση με την περσινή χρονιά (πολλά τα παράπονα από πέρσι) και απλά περιμένει να δει την Red Bull ν’αποδίδει τα αναμενόμενα ούτως ώστε να σφραγίσει την πρώτη θέση στα προκριματικά. Αναμφίβολα, φαντάζει ανίκητος, μπορεί ο Fernando Alonso να κάνει τη διαφορά; Σε περίπου 13 ώρες θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα. Μέχρι τότε, καλό ξημέρωμα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

[Πηγή: PlanetF1 | Photo Copyright: Red Bull Racing Media]