L.Hamilton: “Ο F.Alonso είναι τρείς ή τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής!”

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton αναμφίβολα αποτελεί το νούμερο ένα πρόσωπο της επικαιρότητας στη Formula 1, τουλάχιστον για φέτος. Ο Βρετανός συνεχίζει να κανονιοβολεί εκτός πίστας και σίγουρα αυτό δεν ευχαριστεί καθόλου τη McLaren. Αυτή τη φορά, ο Lewis Hamilton δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την περίπτωση του Fernando Alonso αλλά και στο γεγονός ότι ο El Nano είναι αλάνθαστος στο φετινό Πρωτάθλημα.

Είναι σχεδόν άτοπο να τοποθετηθώ στο ποιος είναι ο καλύτερος στο φετινό Πρωτάθλημα. Είμαι θαυμαστής του Fernando. Ήμουν οπαδός του, πριν ακόμα μπω στη Formula 1. Νομίζω ότι φέτος οδήγησε καλύτερα από τον οποιονδήποτε στο Πρωτάθλημα. Αναμφίβολα, ο Sebastian ανέβηκε στους τελευταίους αγώνες αλλά ο Fernando οδήγησε φαινομενικά καλά και είναι ακόμα εκεί, κρατάει. Για μένα, είναι τρείς ή τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Αδιαπραγμάτευτα, ο Βρετανός μάλλον βρίσκεται στον πλανήτη Hamilton και ζει μέσα στη δική του σφαίρα. Πρόσφατα, τόνισε ότι ο Fernando Alonso αξίζει και πρέπει να πάρει το Πρωτάθλημα και τώρα τον έστεψε (τουλάχιστον στα μάτια του) ως 3 ή 4 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Από το μικροσκόπιο του, όμως, δε ξέφυγε και η Red Bull αλλά και ο Sebastian Vettel με τον Adrian Newey.

Βλέποντας τη σταθερότητα και την ανέλιξη του Sebastian στους τελευταίους αγώνες, σίγουρα δεν μας προκαλεί έκπληξη. Έχουν την απόλυτη κυριαρχία τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται να έχουν την ικανότητα να βελτιώνουν συνεχώς το αυτοκίνητο τους. Ο Adrian είναι μία ιδιοφυΐα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι κάνει, είναι μοναδικός! Η ταχύτητα τους είναι εκπληκτική, δεν μπορώ να τους συναγωνιστώ ακόμα κι αν τρέχω στο 200%!

Κλείνοντας, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Lewis Hamilton είναι μία ολόκληρη επικαιρότητα από μόνος του. Κρατάει τα σκήπτρα και δεν θα τ’αφήσει με κανέναν τρόπο. Στον επικοινωνιακό τομέα, είναι απλά πρωτοπόρος. Στον αγωνιστικό, όμως; Εκεί έχουμε μάχη, μάχη μεταξύ RB8 και Scuderia Ferrari. Είναι μία μάχη μεταξύ του Sebastian Vettel και του Fernando Alonso. Κι αυτή τη φορά, το σκηνικό λέει .. Abu Dhabi!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει από χθες!

[Πηγή: SkySports | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes | Thanks for the tip, Γιώργο]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...