Ίσως το πιο απόλυτο γκαράζ για supercars του κόσμου

Σχετικά άρθρα

Και αν δεν έχουμε δει γκαράζ που οι πλούσιοι παρκάρουν τα supercars τους, αλλά αυτό της TR Building & Remodeling που βρίσκεται στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, μπορεί να πάρει τον τίτλο του πιο απόλυτου γκαράζ.

Ο ιδιοκτήτης ήθελε ένα γκαράζ που θα έμοιαζε με αχυρώνα ώστε να ταιριάζει με τον σχεδιασμό του σπιτιού του. Έτσι ανέθεσε την δουλειά στην TR Building & Remodeling και αυτή δημιουργήσε αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες.

Το γκαράζ έχει έκταση 120 τ.μ και εκτός από χώρο για αυτοκίνητα, διαθέτει και ένα κελάρι ώστε ο ιδιοκτήτης να αποθηκεύει τα κρασιά του. Το γκαράζ διαθέτει επίσης ένα ειδικό ασανσέρ όπου μέσα του δημιουργείται μια υπόγεια θέση parking, αυξάνοντας έτσι τη λειτουργικότητα του γκαράζ. Κάθε τι ηλεκτρικό μέσα στο κτήριο λειτουργεί και μέσω iPhone ή iPad με το πάτωμα να είναι θερμαινόμενο.

Εκτός από το γκαράζ και το κελάρι υπάρχει κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο αλλά και μια ειδική θέση parking για να φορτίζει το Fisker Karma του ιδιοκτήτη, ο οποίος διαθέτει επίσης μια Ferrari 458 Italia και μια Mercedes SLS AMG.

[Πηγή: TR Building & Remodeling]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...